Monstr Hra o Trůny pro 10 hráčů

Plánujeme dostat na stůl naši verzi pro 10 hráčů, a když bude zájem, tak vyzkoušet nějaká vylepšení pravidel hry. Zatím nás ještě není plný počet, tak kdyby se k nám chtěl někdo připojit, tak se 1. akce bude konat v pátek 18.12. ve 2 v Geekárně v Praze (http://geekarna.cz/). Stačí mi napsat zprávu nebo na mail: Paulox11@seznam.cz

Hru jsme od toho, co jsem sem kdysi postoval, dost změnili. Před nějakou dobou jsme ji nafotili, tak tady jsou fotky, toho jak vypadá v realu.: http://iryios.rajce.idnes.cz/AGOT (startovní pozice se potom ještě trochu upravovali)

U základní Hry jsme měli problém s pár pravidly, tak bychom chtěli dát nějaké ty house rules, ale to bude záviset na tom, jak se dohodneme na místě. Tady jsou každopádně ty pravidla sesumírovaný:
http://uloz.to/xhiWShJt/nova-pravidla-agot-docx
Kdyby se nás náhodou nesešlo 10, tak máme i verzi pro 7, takže si něco novýho zahrajete na 100%
10.12.2015 11:13:01

+1
Zdravim, house rule bych rad zkusil, taky jakoukoliv variantu 6 a víc hráčů. Jen se zeptam jak řešíte nezahrané generály a nastřádané žetony moci? jsou k dispozici k nahlednuti jinym? Pokud ano tak v 10ti lidech to musi byt jeste brutalnejsi downtime jak v 6!!!

14.12.2015 22:12:00

+2 lidi
zdar, já se ženou bysme si rádi tuhle šílenost zahráli. Hráli jsme klasickou verzi pro šest a moc se nám to líbilo, tohle vypadá jako ještě větší mazec. Časově je pro nás nejlepší víkend. Nejsme z Prahy, můžeme dojet. Ozvěte se, jestli budete plánovat nějakou tu hru. Díky. Martin a Alice

2.1.2016 10:54:42

Vybíráme z Bazaru

 Alicematic Heroes (poštovné v ceně)
Alicematic Heroes (poštovné v ceně)
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 23 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas