Brno - hledáme zkušené truckery!

Ahoj, zanedlouho jde do tisku nové rozšíření Galaxy Truckera. Reakce hráčů na rozšíření jsou zatím velmi příznivé, ale chtěl bych jej ještě projet posledním kolem testování, pro vyvážení detailů. Hledám proto hráče, co hru docela znají a umí. Nemusí to být zase přeborníci, tohle rozšíření je hlavně o zábavě, ne o profi hraní :)

Ideálně pokud máte v Brně skupinku, se kterou Galaxy Truckera občas hráváte, a měli byste chuť v tomto či příštím týdnu se sejít a zahrát si něco nového, dejte mi prosím vědět na vlaada@gmail.com. Ale klidně i jednotlivci toho času bez skupinky (případně ti, se kterýma to nechce nikdo hrát, že jsou moc dobří :)...

Díky, Vlaada

PS: Rozšíření se jmenuje (anglicky) Galaxy Trucker: Missions, a je tak trochu netypické - místo aby hru dělalo těžší a komplikovanější, přidává do hry příběh a variabilitu tím, že hráči v každém letu plní nějakou speciální misi, ať už jde o dopravu nějakého zvláštního typu zboží, ochranu obchodní lodi nebo třeba neobvyklou sázku. Dá se hrát v pohodě i jen se základní hrou Galaxy Truckera, a je to zase zajímavé a napínavé - hráči sami si totiž většinou volí, jak velkou výzvu podstoupí (pokud vám přijde let příliš jednoduchý, můžete si prostě například naložit dvakrát tolik výbušnin, abyste dostali větší odměnu... pokud doletíte... apod.) Ale funguje samozřejmě i se všema ostatníma rozšířeníma...
26.8.2015 11:07:37 | Upraveno autorem (porovnej)

Praha
Moc rád bych si to vyzkoušel a zní to přesně jako mise v digitální verze Galaxy Trucker, kterou jsem zdolal 2krát :) jen škoda že se takový betatest nekoná i v Praze.

26.8.2015 12:56:12 | Upraveno autorem (porovnej)

Praha...
No, pokud se najdou zájemci v Praze, tak by se možná taky dalo něco domluvit :)

26.8.2015 16:28:02

zajemci
Kolik by tak mělo být zájemců? Počítám, že čím víc tím líp :) ovšem určitý počet bych mohl oslovit a určitě i dostat na test.

26.8.2015 23:47:24

Vybíráme z Bazaru

Ve stínu pyramid
Ve stínu pyramid
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 19 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas