TLAMA games: Lokalizace rozšíření Hippocrates – Agora

Autor: Zargha | 5.10.2023 | 1

TLAMA games oznámilo lokalizaci rozšíření pro hru Hippocrates. Rozšíření s názvem Agora přináší hned 4 moduly, které lze libovolně kombinovat. Těšit se na něj můžeme už za 14 dní.

Poblíž chrámu, za jehož stěnami lékaři pečují o nemocné a raněné, leží Agora, shromaždiště bující společenským životem, obchodem a politikou, kde se setkávají lidé ze všech vrstev společnosti. Vydejte se mezi zástupy poutníků, prodejců a zákazníků nalézt výpomoc pro svou lékařskou praxi. Opravdu schopný pokračovatel Hippokratova učení se ve víru Agory nesmí ztratit!

V rozšíření najdete tyto 4 moduly:

Modul 1: Vůdci

Získáte body navíc při vyhodnocení, pokud propuštěný pacient odpovídá regionu vašeho vůdce a zároveň alespoň jednoho přiřazeného lékaře.

Modul 2: Asistenti

Asistenty můžete přiřadit pacientům a pomůžou tak vašim lékařům je vyléčit.

Modul 3: Mecenáši a aristokraté

Nyní můžete vyhledat pomoc mecenáši a aristokratů. Mecenáši vám nabídnou trvalou výhodu během hry, zatímco aristokrati vám pomohou získat na konce hry více bodů. Obojí vás ale bude něco stát...

Modul 4: Události

Pokud chcete změnit partii hry Hippocrates výrazněji, je pro vás právě tento modul to pravé. Více aktivní hráči budou oceněni, ale všichni se také musejí potýkat z různými kalamitami.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Rallyman GT
Rallyman GT
Akt. cena: 520 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas