OLD DAWG: Nově vzniklé vydavatelství oznámilo vydání své první lokalizované hry s názvem Nucleum

Autor: Tomoko | 3.10.2023 | 3

Old Dawg je název dalšího nově vzniklého českého vydavatelství. Po vydavatelství Pink Troubadour je to v krátkém časovém sledu již druhé vydavatelství, které rovněž oznámilo svou první hru, jejiž lokalizaci právě připravuje. Jedná se o hru Nucleum dvojice autorů Simone Luciani (Barrage, Golem, Tiletum) a Dávid Turczi (Anachrony, Imperium: Dějiny, Imperium: Legendy), která se má představit na blížícím se veletrhu Spiel Essen 2023. Vydání této novinky by se měli čeští hráči dočkat v březnu 2024.

Vydavatelství Old Dawg se profiluje jako malé rodinné vydavatelství z jihu Moravy, jehož cílem je přinášet každé čtvrtletí novou lokalizovanou hru napříč herními kategoriemi, mechanikami, spektrem komplexity i počtem hráčů.

Privátní: 2023-09-30-11.jpg

Nucleum je hutná euro hra, ve kterém se hráči ujímají role průmyslníků, kteří se snaží uspět během hospodářského a technologického rozmachu Saska v 19. století, který byl podpořen vynálezem a rozšířením nuklea čili jaderného reaktoru.

Hráči získávají vítězné body rozvojem svých sítí, stavbou a napájením městských budov, plněním kontraktů a dlouhodobých cílů. Každý hráč hraje s unikátními asymetrickými technologiemi, které mu po odemčení dávají speciální schopnosti. Hráči se na tazích střídají jeden po druhém bez kol nebo fází.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 14 let s herní dobou 60 až 150 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Cthulhu Wars: Duel - Česká verze
Cthulhu Wars: Duel - Česká verze
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas