MINDOK: Azul: Mistři čokolády v prodeji

Autor: Ondřej Podavka | 3.2.2023 | 1

Od 1. února je v prodeji limitovaná edice hry Azul Michaela Kieslinga, Azul: Mistři čokolády, již opět přináší nakladatelství MindOK. Oproti původní hře Azul se tato edice liší vzhledem komponentů a tematickým zasazením: Dílky ve hře nyní připomínají čokoládové bonbony, nově ztvárněné jsou také hráčské desky, jednotlivé výlohy i sáček na dílky.

Pravidlově je však hra totožná s původním Azulem. Hráči tedy odebírají z nabídky (z destiček výloh či ze středu stolu) pralinky stejného druhu a těmi po jejich rozebrání plní bonboniéru. Za umístěné pralinky získávají body, za pralinky spadlé na podlahu body ztrácejí; poté připraví nové nabídky pralinek a začíná další kolo hry. Na konci hry se přidělují body ještě za vyplněné řádky a sloupce bonboniéry a za každý druh pralinek, od něhož se podařilo umístit pět dílků.

Tato edice navíc přináší volitelnou variantu hry s využitím speciálních zadních stran destiček výloh, které nesou efekty spouštěné při braní pralinek z výlohy. Hra je určena pro dva až čtyři hráče od osmi let, herní partie trvá 45 minut.

Seznam připravovaných her v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Pharaon, obalené karty
Pharaon, obalené karty
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 11 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas