BLACKFIRE: Imperial Miners alias Horníci Impéria vyjdou v češtině

Autor: Tomoko | 8.8.2023 | 3

Privátní: 2023-08-08-01.jpg

Vydavatelství Blackfire dne 8. 8. 2023 oznámilo další novinku, na jejíž lokalizaci v současnosti pracuje. Tato novinka ponese český název Horníci Impéria a jedná se o hru ze světa Imperial Settlers vydavatelství Portal Games a autora Tima Armstronga.

Horníci Impéria je karetní hra založena na mechanice engine buildingu a vytváření vlastního tabla karet, kde se efekty jednotlivých karet vzájemně ovlivňují a postupně spouštějí efektivnější a silnější řetězové akce a komba.

Hráči se v této hře převtělí do role horníků a vytvářejí své vlastní doly za pomocí vykládání karet do svého tabla. Pokaždé, když je do jejich dolu přidána karta, okamžitě se sama aktivuje a stejně tak všechny karty nad ní, čímž se spustí řetězec akcí.

Karty náleží šesti různým frakcím (Skotové, Egypťané, Atlanťané, Barbaři, Japonci, Římané), které nabízejí různé strategie. Hráči během hry ve svých dolech mixují karty různých frakcí, aby dosáhli nejlepších a co nejefektivnějších výsledků. Při stavbě svých dolů hráči postupují také na deskách technologického postupu, které nabízejí další bonusy či možnosti rozvoje a liší se svým strategickým zaměřením.

Během přípravy hry jsou vždy náhodně vybrány tři ze šesti dostupných desek technologického postupu. Dalším specifikem hry je, že hráči své tahy hrají simultánně, což zajišťuje relativně krátkou herní dobu.

Hra je určena pro 1 až 5 hráčů od 10 let s herní dobou 30 až 60 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

kedy asi môžme očakávať v obchodoch?

9.8.2023 07:02:14

@Lucas odhad Portalu je, že to budeme mít k vyzvednutí v Číně na konci října, pak musíme počítat další +/- 2 měsíce na dopravu. Vidím to spíš na leden.

Michal Ekrt | Board Games Brand Manager
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.

9.8.2023 08:57:10

Díki, super, teším sa.

9.8.2023 09:26:34

Vybíráme z Bazaru

Settlers: Zrod impéria (CZ)
Settlers: Zrod impéria (CZ)
Akt. cena: 410 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas