Autor: HappyCerberus | 20.1.2016 | 0

Šerif to tentokrát opravdu přehnal. Vozí se svými bohatými kamarádíčky po krajině, zatímco okolní města trpí chudobou. Je čas mu ukázat, zač je toho loket. Tohle bude největší vlaková loupež a všechen lup rozdáme těm nejchudším.

Train Heist je kooperativní hra, ve které budete okrádat vlak projíždějící krajinou. Lup z vlaku budete vozit do okolních měst, ale pozor, pokud vlak projede městem před tím, než do něj dovezte nějaký lup, budou vám obyvatelé tohoto města chystat oprátku.


Průběh hry:

Hráč má ve svém kole k dispozici 4 akce, které může využít k pohybu po herním plánu, nasednutí na vlak, vyskočení z vlaku, předání lupu městu nebo přehození výhybky.

Po provedení 4 akcí dojde k pohybu vlaku. Pokud vlak skončí na políčku s hvězdičkou, musí hráči odkrýt další kartu události (pokud karty události došly, hra končí a hráči prohráli). Pokud vlak skončí na políčku s městem, vyzvedne veškerý lup, který byl ve městě. Pokud ve městě není žádný lup, posouvá se žeton oběšence (třetí posun znamená konec hry).

Za každý lup předaný do některého z měst získávají hráči jeden bod. Pokud hráči získají dostatek bodů (dle obtížnosti), hra končí a hráči vyhráli.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Cyberion (+obaly)
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas