Zoo Tycoon - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1–4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Marc Dür
Samuel Luterbacher
Rok vydání: 2023
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Vyrovnanost hry aneb zvířata 3.urovne

Zdravím. Zda se mi (a zatím to všechny hry potvrzují), že člověk který si na začátku nevezme zvíře 3. úrovně + destičku zelené budovy ),nemůže vyhrát. Sic často hry končí s rozdílem jen několika bodů,ale prostě se nám ještě nepovedlo. kdo má trojkové zvíře s budovou tak uteče na zelené stupnici (i díky množení a vypouštění do přírody) ostatním hráčům. Tudíž dostává dílek navíc ve fázi podzimu a to už se potom hodně špatně dohání. Ten dílek navíc udělá hodně. Máte někdo jak nou zkušenost a je to jenom naše zdání a náhoda nebo to tak prostě je?

13.2.2024 14:17:05

Ahoj,

Já mám zatím odehrané 2 partie, v první jsem zvíře 3. úrovně vůbec neměl, splnil jsem pouze 2 parky a měl nějakých 5 hlavních zvířat pouze. K tomu samozřejmě ty menší, doplňková. Nestavěl jsem ani žádné budovy krom těch vydělávajících peníze - tam jsem stihl 2 občerstvení a 1 suvenýry. A přesto jsem hru vyhrál.

Ve druhé hře jsem již naopak zkusil 3. zvíře, sice jsem opět neumístil budovu, přesto jsem se dostal na zelené stupnici téměř na vrchol a rozhodovalo se na žluté, což jsem opět vyhrál.

Sumárum vzato, nemyslím si, že postupem na zelené stupnici může člověk vyhrát, z toho co jsem viděl v 90 % rozhoduje žlutá a tedy počet “kvalitních” zvířat a počet žlutých “kontaktních” míst.

Dobré budoucí partie, -B

20.5.2024 01:27:42

Cau, máme odehráno cca 8 hier, a nezáleží na tom. Strieda sa to. u zvierat 3 úrovne, sice mas moznost boostnut zelenú stupnicu, ale pokial ti nepadne narodenie zvierat, tak to nevyjde. A aj keď to vychádza, da sa to lahko dobehnut, ked niekto potlaci modre a ziskava zdarma 1 posun na zelenej stupnici, prípadne par kontaktnych miest na zelene.

5.6.2024 15:29:11

Vybíráme z Bazaru

Ebbes
Ebbes
Akt. cena: 150 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas