Zombicide - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 6
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Horror, Současnost, Zombie
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: undefined
Vydavatelé: CMON Limited
Guillotine Games
Autoři: Jean-Baptiste Lullien
Nicolas Raoult
Raphaël Guiton
Rok vydání: 2012
Sdílej: Facebook

Zombíci

Autor: anibeni | 4 hodiny 0 minut | 13.3.2016 | 1

Hra: Zombicide

Hráči: anibeni, mirac

Hráli jsme scénář č.12 - měl být lehký a odehraný do 150ti minut - najít 1-2 přeživší a v autech odjet pryč bez toho, aniž by někdo zůstal ve hře..

Postavy jsme si vybrali takto: já Shannon, Neemu a Bellu, Míra měl Wandu, Amy a Derecka. Zpočátku nám hra přišla až příliš jednoduchá - vše jsme pozabíjeli, nic moc nového se neobjevilo a první přeživší jsem našla relativně brzy - vzala jsem si Elsu.. Navíc jsme měli štěstí na společníky - doprovázeli nás hned 4 psi a s jejich pomocí nám to do zombíků pěkně pálilo..

Jenže pak se najednou a nečekaně "něco" zvrtlo a my najednou měly plné ruce práce se zombíky a se zachraňováním vlastních "zadků".. Jedna dvě nečekané aktivace nám pěkně zatopili pod kotlem a jedině obětováním všech psů a Neemy jsme se jakžtakž dostali do auta a tím pak jedna část hrdinů odjížděla pomalu k cíli. Druhá polovina už to měla snažší, takže naskočila do druhého auta a podařilo se jim ze hry odjet. Nakonec jsme tedy přišli jen o jednu postavu - Neemu, ale hru jsme po 4 hodinkách nakonec šťastně dohráli..

Odehráno v: Klatovy (Okres: Klatovy)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Jízdenky, prosím!: Evropa
Jízdenky, prosím!: Evropa
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 7 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas