X-Wing - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 20 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Fantasy Flight Games
Autoři: Jason Little
Rok vydání: 2012
Sdílej: Facebook

Přepadení.

Autor: Zikous82 | 2 hodiny 0 minut | 6.1.2013 | 3

Hra: X-Wing

Hráči: Zikous82 a 1 neregistrovaný

  Imperiální agenti zjistili, že povstalecké alianci brzy dorazí nové posily do flotily - nejmodernější stroj Y-Wing. Darth Vader osobně pověřil nejlepší piloty stíhaček TIE aby zabránili Y-Wingům dosáhnout základny rebelů.

  Povstalecké Y-Wingy vyzbrojené iontovými děly a astrodroidy, pilotovali Horton Slam a "Dutch" Vander. Jako podpora jim nebyl přidělen nikdo jiný, než Wedge Antilles. Za císaře do svých strojů nasedli: "Dark Curse", "Winged Gundark", "Backstabber", "Night Beast", "Mauler Mithel" vedení "Howlrunnerem".

  Hned v samém začátku souboje se od hlavní skupiny Impéria oddělili "Dark Curse" a "Backstabber" a hodlali napadnout stíhačky rebelů zleva. Rebelové na to zareagovali a oba Y-Wingy jim letěli vstříc, aby se vyhnuli hlavní útočné formaci Impéra. Bohužel Wedge zareagovat nestihl. Sice ještě stačil sestřelit "Howlrunnera", ale zbylé tři stíhačky TIE ho ihned sundaly.

  Následoval hon na oba Y-Wingy. "Dutch" Vander i Horton Slam se opatrnými manévry snažili ze všech sil manévrovat, zatímco jejich iontová děla zatápěla pětici TIE Fighterům. "Mauler Mithel" se proto rozhodl opustit bojiště a doletět pro posily. Bylo to čtyři na dva.

  Y-Wingům pomalu docházely štíty, ale ani stíhačky TIE nebyly bez škrábanců. Povstalci přešli do kruhového letu a piloti Impéria se za ně okamžitě zavěsili. První to však odnesl "Backstabber". S Impériem to začalo vypadat bledě, ale jen chvilku na to vrátilo povstalcům úder a Horton Slam byl ze hry. Tři na jednoho se TIE vrhli na posledního Y-Winga. Ten s posledním vypětím sil opětoval palbu a získal ještě skalp jednoho imperiálního pilota, ale zbylí dva už dílo dokončili a sestřelili i poslední stíhačku rebelů.

  Impérium tento souboj zvládlo, i když s většími ztrátami než se očekávalo. Přeživší "Dark Curse" a "Night Beast" byli vyznamenáni samotným Darth Vaderem a přiděleni do letky "Tempest", která sedlá stroje TIE Advanced.

Odehráno v: Benešov (Okres: Benešov)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Spící bohové (CZ)
Spící bohové (CZ)
Akt. cena: 60 €
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas