Blood Bowl - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Fantasy, Sport
Herní kategorie: desková hra, vývoj postavy, strategická
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Games Workshop
Autoři: Jervis Johnson
Rok vydání: 1986
Sdílej: Facebook

Hoši vs. Myšketýři 2:1 (Zatroliga)

Autor: Marvin | 4 hodiny 0 minut | 29.5.2012 | 5

Hra: Blood Bowl

Hráči: Marvin, sydo

Bob: Vážení přátelé dobrého a krvavého fotbalu, vítejte na hřišti Ogří Hráz. Je pěkné počasí a od Ogří řeky lehce pofukuje. A zatímco se nám hoši a krysy dole řadí, můžeme si představit dnešní komentátory, zápasem vás provedou Bob, tedy já, a známý Skavenský sportovní expert Quííík.
Quííík: Quííík, ňaf .... vrrrrrrr ... prsk .......štěk ......eee .....knííik!
Bob: Ano, kolega má pravdu, návštěva je poměrně slabá a zejména fanoušci Myšketýrů jsou ve značné menšině. Myslím, že za to můžou zejména jejich poslední porážky.
Quíík: Vrrrrrrrr ... ŇAF, ŇAF ..... csssssss!
Bob: Dobrá poznámka, ale to, že většinou prohrají v posledním kole po nějaké drobné technické chybě, je neomlouvá. To Hoši jsou v jiné pohodě. Pohodlně si lebedí na druhém místě tabulky a poslední zápas jim vyloženě vyšel.

Bob: A už je tu výkop, vysoký a tak ho házeč Myšketýrů Mauz krásně chytá. Na prostředku začíná trmavrma a Rat Ogre tam rozdává rány nalevo i napravo. Myšketýři staví na pravém křídle klec a Hoši se jim v tom snaží zabránit. Nicméně řadové krysy Hochy obětavě blokují.
Quííík: Quííí ... vrrrr ... kvík ... ňaff ... Quííííí ..... Quííííí ... KWAUCH!!!
Bob: No ano byla to krásná rána. Strom jak od enta ... ale chudák Vražďák, vypadá to, že je po něm. Linerat Prsk se teď naparuje, ale aby se mu to nevymstilo, protože se na něj Ogr dost mračí.
Quííík: Quik ... vííík.
BoB: Máš pravdu, on se tak tváří normálně.

Bob: Tak ne, opravdu se nám Max Dráb naštval a málem zadupal Rat Ogra Zyzhlu Pyzhlu do země. Chudáci zdravotníci teď vlečou Rat Ogra na střídačku. Uvidíme, zda se ještě vrátí na hřiště. A Ogr řádí dál jak utrženej ze řetězu a přerazil nohu Prskovi, který tedy odstupuje ze zápasu. Ale pozor na levém křídle proskakují dva kanálníci a zabíhají hluboko do pole Hochů. To je nebezpečné, protože míč má stále Mauz a může přihrát. Hoši kanálníky nahánějí, a proto se plně nevěnují kleci na pravém křídle.
Quííík: Qvíííík ... uááááááááá ....HE HE HE!!!!
Bob: Hoši napravo trochu polevili a po tvrdém bloku jednoho ze Stormverminů se otevřela v jejich obraně úzká ulička. Do té se vřítil připravený Kulhavec a je to 1:0 pro Krysy. Hezká akce.

Bob: Výkop krys sbírá Siroko a máme tu teď trochu nudnou pasáž. Siroko se ukrývá v hloubi vlastní poloviny. Hoši tlačí a Myšketýři před nimi ustupují.
Quííík: Pfffffffffffffff ...
Bob: Ano, kvalita hry je teď nevalná.

Quííík: Quííík .... vrrrr ... ňaff ... FUJ!!!
Bob: Ano byl to ošklivý faul, ale podívejme asistent rozhodčího něco signalizuje zrcátkem, jeden hlavní mává na druhého vlaječkou a hřištěm zní hluboký zvuk válečného rohu. No a už Tondu Pírka vedou v poutech ... a tento surovec s číslem 13 je tedy vyloučen do konce zápasu.
Quííík: Kvííí, vrrrr ... hehehe ... kiš!

Bob: A teď to vypadá, že Myšketýrům konečně došla trpělivost a pokusí se na Široka zatlačit. Na levé straně proskakuje skrz linii Hochů jeden z kanálníků, oups, to byla kosa jak v létě na poli, ale zvedá se. Ten házeč není žádné máslo dvojka, takovej bliz a navíc s míčem v ruce. Nicméně kanálník už je na nohou a skrz linii proskakuje další krysa.
Quííík: Quííí, vííí, kvííí ... vrrrr ... uííí ...psss!
Bob: No nějak se zamotal a padá, ale co se to děje?
Quííík: Qui, Qui, Qui, Qui Qvíííííííííííí ... i Quííí!
BoB: Tramtadáá, tramtadáááá ... má to za sebou. Hmmm, tak druhý smrťák a to jen zakopl o vlastní ocas.

Bob: Krysy jsou smrtí Kníííka zjevně otřeseny a tak si jdou Hoši tvrdě za TD. Teď se Krysy probírají a kanálníci vyráží znovu na Siroka. Ale ale, jeden kanálník padá při odskoku, no tak to je překvapivé.
Quíík: VRRRRR ... PRSK!!!!!
Bob: Uprostřed obrany Myšketýrů je náhle ulice jak v Altdorfu. A už je to tady. Krásně běžící Siroko přihrává Krutonožkovi, ten předává Krveláčkovi, a je VYROVNÁNO ... AUUUUUUUU!!!!
Quííík: HRYZ, ŠKRÁB ... hihihihi.
Bob: Ty hajzle jeden malej, zákeřnej ..... já Tě (ozývá se zvuk obnažené čepele, vrčení a pak několik těžkých nárazů a rychlé kroky).

Elfí hlasatelka: Omlouváme se za přerušení signálu, závada není na Vašem kouzelném zrcadle. Opět se Vám přihlásíme na začátku druhého poločasu a uvidíme jestli i s Bobem a Quííkem.


Elfí hlasatelka: Vážení diváci, vítáme Vás u druhého poločasu utkání Hoši versus Myšketýři. A tady už nám pořadatelé přinášejí komentátory Boba a Quííka, kteří Vás druhým poločasem provedou.

Bob: Vážení diváci, já se Vám chci moc omluvit, prostě jsme se s kolegou trochu nechali unést. Děkuji direktoriátu ligy, který nám vše vysvětlil a umístil nás do těchto klecí, které výrazně změnšují šanci na opakování incidentu.
Quíík: Huhly, huhly ... huíííhuíí ...
Bob: Ano, je to tak jak poznamenal kolega, pálení žhavým železem nám opravdu pomohlo pochopit, že si musíme vážit soupeře a hlavně, že musíme být nestraní.
Quíík: Huš, huhly, huííík, aůůůů!
Bob: Od kolegy, kterého si vážím, je hezké, že se omlouvá, protože se mu se zlomenou čelistí velice špatně mluví.

Bob: A je tu výkop Myšketýrů. Krásný výkop, vysoký, musím uznat, že Myšketýři jsou opravdovou ozdobou ligy.
Quíík: Huááá, huh ... ups ... huííí.
Bob: Ano opravdu povedené chycení a chytač Hochů se ukrývá v kleci vystavěné na levé straně hřiště. Je to klec hodně podobná té, ve kterých jsme my. Chicht.
Quíík: Hi hi hi ... haůůů!
Bob: Děkuji kolego.

Bob: V porovnání s prvním poločasem je hra poměrně nudná. Klec Hochů postupuje kupředu a vepředu je vyztužena Blizery a Linemany, kteří si vzájemně pomáhají. Krysy se rojí kolem klece jak vzteklé, ale přátelé, i když uznávám kvalitu Myšketýrů, tady prostě není kudy projít.
Quíík: Huííík ... hu hu hu ... heh!!!!
Bob: Ale to je pravda, kolego, Krysáci klec obíhají a blíží se k její zadní straně! POZOR na ně!!!! Samozřejmě zejména proto, že uznávám jejich kvalitu.
Quíík: Quíííík ... uááááááááá ....HE HE HE!!!! Aůůůůůů ... brek!
Bob: Je to opravdu nečekané, ale najednou se obranou Hochů prosmýkl Rat Ogr Zhyzhla Pyzhla ... to je krásný úhyb a už je v kleci. Prááásk a Nebohouš leží na zemi se zlomeným kotníkem a míč letí do chumlu Hochů a Myšketýrů!!!

Quík: Fňuk, fňuk, fňuk!!!
Bob: A Hoši mají štěstí, protože míč se nakonec odráží k jejich běžci Krveláčkovi. Ještě se mu do cesty vrhají dva kanálníci, ale je to tu a Hoši vedou. Jsou prostě skvělííí!!!
Quíík: Heh??????
BoB: Máte pravdu, kolego, musím pochválit i Myšketýry, hrají opravdu dobře ... a to rozžhavené železo můžete zase odnést!!!

Bob: Máme tu další výkop a Myšketýři mají dobrou šanci vyrovnat. Ale teď do hřiště vbíhají diváci. Je to troll, dva goblini, ryčící rat ogryně a úplně ožralý trpaslík.
Quíík: huhlyhuhlyhuhly ... (depka)!
Bob: Rozhodčí nenastavuje a tak toto zdržení hraje do ruky Hochům.

Quíík: Hiííík ... huhly ... chjo!
Bob: To byla hezká akce Myšketýrů. Výborně hrající Rat Ogr rozbil střed hřiště a Krysáci se rozeběhli za TD. Bohužel si pro to šli tak houževnatě, až kanálník s míčem upadl. No, prostě je vidět ještě určitá nevyzrálost Krysího týmu ...
Quíík: Heh????
Bob: Ale na druhou stranu to před tím házeč Mauz provedl skvěle a jeho nahrávku pak kanálník Kulhavec krásně chytil ... prosím, železa už dnes ne!

Bob: A je tu konec zápasu ... ufffff ... děkujeme za pozornost a těšíme se zase někdy někde na slyšenou!
Quíík: huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhlyhuhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhlyhuhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly huhlyhuhlyhuhly ...
Bob: Ano a to byla krásná závěrečná rekapitulace a není k ní už co dodat!


Oficiální zápis:

Hoši : Myšketýři 2:1
návštěva: ? /? záznamy se nedochovaly, ale Sydo měl FAME +1
počasí: nice
cas: 1 (BH) / 2 (kill), 13 (SI)
TD: 4, 3 / 9
injury: 15 (SI) / 2 (BH, zlomený kotník, mnm)
smrt: 11 / 12 (sám sebe při odskoku)
MVP: 11 / 13
výhry: 90 / 70
FF: +1 / -1
postupy: nikdo / 13 (double 2x2 - dodge) 

Odehráno v: Praha (Okres: Praha)

Komentáře

super
Už se těším na 2. poločas a doufám, že i s Bobem Qíííkem:)

31.5.2012 20:26:59

Vybíráme z Bazaru

Marvel Champions Hulk
Marvel Champions Hulk
Akt. cena: 220 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas