Blood Bowl - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Fantasy, Sport
Herní kategorie: desková hra, vývoj postavy, strategická
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Games Workshop
Autoři: Jervis Johnson
Rok vydání: 1986
Sdílej: Facebook

Zatroliga

Autor: Marvin | 3 hodiny 50 minut | 14.5.2012 | 0

Hra: Blood Bowl

Hráči: Marvin, paladin91

Furious Felines : Myšketýři

Myšketýři : FF
návštěva 10 / 15 ( +1Fame)
počasí nice
nahrávky 1 / 1,1
zranění 3 (mng) / 55 (mng)
casuality 13 / 1
TD 6 / 77, 81
mvp 6 / 82
výhry 90 / 80

postupy jeden 6 leap / 82 guard, 1 accurate

Zápas začal výkopen krysáku. Elfy neměli s příjmem větší problémy, za zmínku stálo snad jen zakořenění Big Dadyho již v prvním kole. Elfy si udělali dostatek prostoru a na konci prvního kola již měli postavenou poměrně pěknou klícku v hlouby sopeřovi poloviny. Obraná fáze krysáčkům však vyšla velmi dobře a donutily šelmy k přehodnocení útoku. Namísto dvoukolového tačdaunu se vraceli zpět na svoji polovinu. Ve třetím kole se již vyskytla poměrně dobrá příležitost k průniku mezi obranu ale šelmý nenasytnost vedla k neuspěšnému bloku a spálení RR. Od tačdauny šelmyčky dělil již jen jeden dodge ale nufle zamýchal kostakami a poslal uskakující Keiru ksichtem do oranice.

Krysy této příležitosti využili a díky rychlonohým kanálníkům si odběhli do bezpečné vzdálesti od přihlížejících elfek. Konec poločasu tedy 1:0 pro Myšketýry.

Druhy poločas začali příjmem krysy a dlohou dobu nebyli šelmy schopni vymyslet nic čím by rozbili pěvně budovanou klec. Vyrovnání nakonec příšlo po snad prvním neuspěch na straně krys kdy nezvládli dodge a uvolnili tak jeden roh klícky. Vytlačení do diváků a následně šťastná nahrávka od diváků vedli v vyrovnávacímu tačdaunu.

Myšketýrům remíza stačila a tak chtěli zahrát poslední kolo na jistotu. Co se ale nestalo diky diváckým vytržnostem vrátil rozhodčí zápas ješte o jendno kole zpět. To stačilo šelmám k překvapivému vypadu a zároveň díky veeeeeelké davce štěstíčka ( šli jsme mu ale naproti ) se po několika boucech a zpackaných příležitostech na straně mušketýrů o chycení, dostal míč do rukou Victorie která poslalá krásnou přihrávku na Nikitu které nakoce zasadila brutální úder a zlomila Myšičkám vaz.

Komentář managera Smělých Myšketýrů: Jsem s prominutím blbec, protože jen blbec nechá svůj tým postavit klec, aby se dotýkala jedním rohem toho zatracenýho Enta. Odstupuji ze všech funkcí a odcházím do ústraní Tibetského kláštera, kde budu meditovat a chlastat.

Odehráno v: Praha (Okres: Praha)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Loděnice (druhé vydání) - nové
Loděnice (druhé vydání) - nové
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas