Blood Bowl - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Fantasy, Sport
Herní kategorie: desková hra, vývoj postavy, strategická
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Games Workshop
Autoři: Jervis Johnson
Rok vydání: 1986
Sdílej: Facebook

Hoši vs Kosíbratři

Autor: sydo | 3 hodiny 0 minut | 16.5.2012 | 0

Hra: Blood Bowl

Hráči: kosibratr, sydo

  Zápas se opět odehrál na hřišti tomových her. Za krásného počasí se do hlediště dostavilo 60.000 fanoušků hochů a 130.000 goblinů. Holt poloviční velikost = dvojnásobná návštěvnost. Goblini měli díky inducementům 7 rerollů! Počasí vyšlo krásně, kapitán goblinů vyhrál los mincí (určitě podváděl, jak známe gobliny) a Hoši vykopávali.

Zkušený čutálista Šlauchináč poslal míč do rohu hřiště a začla mela. Psilocybinem Zfetovaný fanatik roztočil kouli nad hlavou a srazil k zemi Nebohouše se Šlauchináčem. Hoši protestují proti nedovolené zbrani, ale rozhodčí je natolik okouzlen krásou fanynek přihlížejícího kouče Dark Elfů, že nevnímá. Trollové se rýpali v zadku a radovali se, že je hezky (David během zápasu asi 5x neuspěl na Really stupid). Goblin na skákající pogo tyči se chvíli pokoušel sebrat míč a nakonec se mu to po několika pokusech i povedlo. Okamžitě přihrál dopředu Václavu Kosovi a goblini vyrazili do útoku. Hoši po nich marně skákali, ty malé mrchy proklouznou všude a ne a ne je dostat. Nakonec se do toho vložil Max Dráp (zotavený ze svého zranění, díky kterému zmeškal minulý zápas) a Václava jednou ranou pěstí poslal přímo do kabin. Míč dopadl do ruky Krutonožkovi a ten se dal před dotírajícími gobliny na útěk k vlastní čáře. Hoši tak měli čas zformovat obranu, Krutonožka předal míč Jarkovi Sekerkovi a ten se vydal na polovinu soupeře. Krveláček mu uvolnil cestu přišlápnutím Jarmila Homoklády, který si kvůli zlomenému krčku nezahraje příští zápas. No a díky -MV už jeho Sprint také nebude, co býval. Jarka bez problému prokličkoval rozhozenou obranou goblinů a dal touchdown.

Řev fanoušků konečně probral rozhodčího a ten vyloučil jak Fanatika, tak Pogoera. Hoši se zaradovali a čekali na gobliní výkop. Radost však netrvala dlouho - po výkopu se rozezněl řev motorové pily a gobliní magor si začal krájet cestu na polovinu Hochů. Do cesty se mu připletl Vražďák a musel být odnesen na marodku. Výkop samotný nebyl nic moc a míč dopadl do náruče čekajícího Sirocca Dalecca. Na čáře Hoši sráželi gobliny k zemi a vyhýbali se pařátům trollů. Jeden z goblinů vytáhl z ranečku bomby a začal je házet mezi Hochy. Bomby však patrně byly navlhlé a nenadělali žádnou škodu. Sirocco na půlce přihrál opět Jarkovi a ten těsně před závěrečným hvizdem tohoto poločasu dal svůj šestý touchdown.

V druhém poločase se počasí radikálně zhoršilo a nastala nefalšovaná sněhová bouře. Hřiště se změnilo v kluziště. Elfí fanynky se zahalily a rozhodčí se tak opět vzpamatoval - vyloučil bombardiera i obsluhu motorové pily. Goblinům tak zbylo na ploše pouhých 7 hráčů. Míče se chopil Mirek Dusič, vyrazil na soupeřovu polovinu, ale tři zelení ďáblící ho srazili k zemi. Kolem míče se okamžitě vytvořil houf jeho spoluhráčů. Do tohoto chumlu vběhl Pat Kosík, díky malé postavě se vyhl ranám všech protivníků, ale míč se mu sebrat nepodařilo. Ihned poté ho Hoši zašlapali do země. Míč zdvihl Haha-Bimbi a během chvíle dal svůj první touchdown.

S výkopem byli na řadě opět Hoši. Kouč však udělal taktickou chybu a postavil čutače Šlauchináče na LOS. Míč tak vykopl Sirocco do blízkosti jednoho z goblinů. Ten okamžitě míč sebral a po pár kličkách a přihrávkách se goblini nebezpečně blížili k čáře. Hoši goblina marně stíhali, ten však naštěstí uklouzl po ledové ploše tak nešťastně, že ztratil vědomí a byl odnesen ze hřiště. Míče se opět zmocnil Haha-Bimbi a hledal cestu přes nepřátelskou obranu. Díru v ní udělal Max, který knokautoval jednoho z trollů. Haha tak v posledním kole položil poslední touchdown zápasu.

Hoši vs Kosíbratři - 4:0

Návštěva: 60tis/130tis.
Počasí: nice/blizzard
TD: 3, 3 / 12, 12
intercept - / -
Nahrávky 7/14 (možná ještě někdo)
Zranění hráči - / Jarmil Homokláda -MV, MNG, dalšího nevím
Zranění způsobili: 1, 4 /
Smrt: -/-
MVP: 7 / nevim
Postupy: 1 (guard), 7 (accurate), 12 (block) / nevim
Peníze: 90 tis/ 110 tis.
FF: +1/-1

Odehráno v: Praha (Okres: Praha)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

TOMB Cryptmaster
Akt. cena: 1199 Kč
Končí za: 8 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas