Blood Bowl - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Fantasy, Sport
Herní kategorie: desková hra, vývoj postavy, strategická
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Games Workshop
Autoři: Jervis Johnson
Rok vydání: 1986
Sdílej: Facebook

Zatroliga - Troubove vs. Hosi od Ogri Reky - 2:0

Autor: sydo | 3 hodiny 0 minut | 18.12.2011 | 3

Hra: Blood Bowl

Hráči: Olaf, sydo

Zdravim vas pratele sportu gentlemanu - Blood Bowlu. Opet se vam hlasi Robert Zahuba. Dnes je na programu zapas mezi lidksym tymem Hosi od Ogri Reky a orcimi Trouby po vedenim severskeho kouce z Norscy - Olafa. Prepinam primo na stadion, kde jsou jiz pripraveni nasi zpravodajove Jim a Bob.

Krasny krvavy vecer mili divaci! Atmosfera na stadionu je uzasna, urvani orci fanousci maji presilu a rozhodne nepreji tymu soupere nic dobreho. Po minulem vyprasku, na ktery Hosi jiste do ted nezapomneli jsou mistni orkove presvedceni o hladke vyhre.

Neni divu Bobe, lavicka orku je nacpana samymi veterany, kteri jiz v klidu zvladnou nejakou tu dobre mirenou ranu na solar. Pocasi dnes mame opravdu krasne, doufejme ze krasny bude i zapas.

A uz je tu pocatecni hvizd a orkove vykopavaji. Krvelacek mic chyta, prihrava Siroccovi a ten bezi kupredu k pulici care. Tam uz je pekny srumec a lidsti linemani dostavaji pekne na kokos od cernych orku. Podivej Jime, na prave strane se Mirkovi Dusicovi s Jarkou Sekerkou podarilo prorazit diru v orci obrane!

Vidim Bobe - Sirocco probiha podel prave cary a je obklopen Maximalnim Drapem, Dusicem, Sekerkou a Zlosnou. Orkove rychle obklicuji tento unikajici chumel a zbyva jen uzka ulicka vepredu.

Je to tak Jime, lidska klec byla zastavena a orkove do ni busi co to da. Mirek Dusic byl nyni jednim z orku vrzen mezi divaky a ti mu davaji co proto.

Nic nevidim Bobe, jen chumel rukou a nohou. Ano, ted jsem ve vzduchu zahledl Dusicovu helmu, rozhodne to nebyl dobry napad bezet kolem sektoru orcich hooligans.

Ale co to nevidim Jime, vedle dusice pristava Zlosna, vrzen jednim z cernych orku! Jedne z divaku ho hbite mlati Dusicovou helmou! Tohle nevypada vubec dobre pro Hochy. Ted se ale nastval Max Drap - ohani se po jednom z orku, ale ten ho strhava s sebou a oba padaji na zem! Zatimco se vali na zemi, zurivy orci blitzer prorazi jiz tak chatrnou kleci Hochu a posila Sirocca i s micem opat mezi divaky.

Tak se mi zda Bobe, ze divaci si dnes zahraji vic nez Hosi...

Ano ano, na to kolik staly listky bych od hostujici ho tymu ocekaval trochu vice akce. Ted vsak vstava Max Drap, ale po par krocich zavravora a je lehce postrcen jednim z orku - kam jinam nez mezi divaky.

Tak toto uz je snad zaplacene! Mezi divaky v tomto sektoru je i slavny herec Karel Rotten, nedivil bych se, kdyby si zaplatil moznost bouchnout si do par hracu...

Ted me ale Jime zajima, kde je mic, ktery zmizel mezi divaky spolu s Siroccem.

Tamhle Bobe, jiz vyleta z chumlu ven primo do naruce orciho blitzera. Ten neleni a vali k lidske polovine hriste. Vzhledem k tomu, ze polovina muzstva Hochu je jiz na nositkach, ho ani nema kdo zastavit. Hvezdny hrac Hochu Krutonozko radeji bere roha, jen tak tak se propleta z obkliceni tri orku a bere nohy na ramena! Po Třískačovi slape Troll, Sekerku obklíčilo 5 orků a kopou do nej hlava nehlava. Ten jen lezi na zemi a kryje si alespon nektera dulezita mista. Slauchinac v panice utika k orci care, ale je brzy dohnan dvema orky a srazen do prachu.

Tohle je opravdu ostuda Jime, nastesti jiz orci blitzer poklada mic za cilovou caru a prvni polocas konci. Orkove oslavuji s divaky zatimco Hosi jsou odnaseni na nositkach. Podle vseho to vypada, ze Max Drap ma skriply nerv a v tomto a dalsim zapase se hosi budou muset obejit bez nej!

Ja se ovsem neobejdu bez dalsi lahve Bloodweiseru, jinak se na tuto frasku neda divat Bobe!

...

Tady opet Robert Zahuba. Tak jste to slyseli vazeni divaci, i tady ve studiu je nam z dnesniho zapasu blivno. Dnesni host, byvaly spickovy hrac Patrik Burger, take nevydrzel a spiji se v televizni kantyne. Jak se vsak zda, mame nejake problemy s prenosem, nemuzeme se spojit s Jimem a Bobem na stadionu. (Nejak si nepamatuji zacatek druheho polocasu. Vim, ze Hosi vykopavali, ale nevim, jak se jim pak podarilo ziskat mic. Ani nevi, zda to nakonec nebylo 3:0. Pockam na vyjadreni Olafa :)). Az ted, je vse v poradku chlapci?

Uz ano Roberte, trochu jsme se tu zapomneli s nekolika Bloodweiser devcaty, ktera nakoupil lidsky tym... situace na hriste je jiz vysmechem celemu sportu. Povazte - zatimco zbytek tymu brani pulici caru, Sekerka s Siroccem si hazeji mic u vlastni cilove cary a delaji si ze zapasu trenink! Divaci piskaji, orkove zuri. Jeden z blitzeru prave urthl ruku Jindrovi Hnojerovi a bezi k trenujicim Hochum. Hnojer chvili zmatene kouka a pak je dorazen dalsim orkem - smrt se Hochum v poslednich zapasech rozhodne nevyhyba.

A dobre jim tak Jime, pokud se mohu takto vyjadrit! Sirocco spatril bliziciho se orka a zpanikaril, mic Sekerkovi hazi laxne, ten pousti a mic se kutali za cilovou caru! Tam ho orci blitzer sbira a tribuny sili! Troubove jiz vedou 2:0 a zbyvaji posledni dve minuty zapasu. Troubove vykopavaji, Sekerka chyta mic a - to snad ne, prihrava Siroccovi a ten zpet jemu!

Sarada pokracuje vazeni divaci, stadion se utapi v ohlusujicim piskotu divaku obou tymu, trener orku vzteky zere snotlinga, zbytky tymu Hochu jsou ze stadionu eskortovani v doprovodu deathrolleru. Tuto blamaz budou Hosi dlouho napravovat!

Odehráno v: neuvedeno

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Mozzaroller
Mozzaroller
Akt. cena: 66 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas