Blood Bowl - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Fantasy, Sport
Herní kategorie: desková hra, vývoj postavy, strategická
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Games Workshop
Autoři: Jervis Johnson
Rok vydání: 1986
Sdílej: Facebook

1. kolo Sydo vs. Boldrick

Autor: sydo | 3 hodiny 0 minut | 29.10.2011 | 1

Hra: Blood Bowl

Hráči: Boldrick, sydo

Hoši od Ogří řeky/ Boldrickovi orkové
návštěva 7 / 12 +1 FAME
počasí nice
TD 5 / -
comp 9,6 / 12
intercept - / -
cas 4 / 2
smrt 13 / 11
mvp 13 / 5
postupy 9 (kick) / myslim ze 5
vejvar 100/50
FF +1 / -1

Dobrý večer vážení diváci, hlási se vám Robert Záhuba ze studia BloodBowl. Dnes budete svědky zápasu mezi Boldrickovými orky a Hochy od Ogří řeky. Tyto dva týmy se nedávno střetly v posledním kole tzv. Krátké ligy a Orkové jsou jistě celí žhaví pomstít se za minulou porážku 3:1. Přepojujeme na Boldrickův stadion, kde máme naše dva redaktory Jima a Boba. Jak to na stadionu vypadá pánové?
Je tu opravdu šrumec, skoro ani neslyším Jima vedle sebe, příznivci domácích jsou v přesile 12 tisíc ku 7 tisícům a 5 tisíc orčích hrdel navíc je opravdu znát.
Máš pravdu Bobe, myslím, že se můžeme těšit na opravdu napínavý zápas, počasí je přímo ideální na nějakou tu krev na hřišti, uvidíme, co nám oba týmy připraví.
A už je tu první půle! Orkové vykopávají a Hoši jdou okamžitě do útoku. Krveláček se vrhá na jedoho z orčích blitzerů a sráží ho k zemi, o kus dál se Šlauchináč pokouší sebrat ze země míč, ale ten mu vyklouzne a orkové přecházejí do protiútoku.
A jdou do toho poravdu ostře Jime, Zlosna padá k zemi, sražen tvrdou ranou jednoho z orků. Naštěstí pro Hochy pokračují černí orkové v jejich neschopnosti kohokoli zranit a jen si tak pohazují s lidskými hráči.
Nesmíme ale zapomínat, že se tato hra hraje také s míčem Bobe – Šlauchináčovi se konečně podařilo zmocnit se míče a jako nadýchaný bochánek masa ho hází Krutonožkovi! Ten s ním ihned utíká k...
Pozor Jime, miláček lidského publika – Max Dráp – padá k zemi, sražen jedním z orčích blokerů! Naštěstí se rychle zvedá a mezitím Krutonožka přihrává Janu Třískačovi. Rozhodčí je natolik zaujat jeho únikem, že si nevšímá Šlauchináče, který u postranní čáry kope do jednoho ze sražených orků! Orčí střídačka zuřivě křičí, ale je jim to houby platné – nebohý blitzer je odnesen ze hřiště na nosítkách. Ale co to nevidí oko mé krvavé, orkové se rozhodli vzít spravedlnost do vlastních tlap a nemilosrdně posílají k zemi Vražďáka, opět jsou síly vyrovnány.
Ale teď zpět k míči Bobe, Jan Třískač běží k čáře orků, ale dva z nich jsou mu v patách! Toto je však neuvěřitelné – Třískač se vyhýbá ráně jednoho z nich a mrštně se prosmykuje kolem druhého. Jeho úniku již nestojí nic v cestě máme tu první touchdown dnešního zápasu!
Máš pravdu Jime, byla to krásná akce a tribuny bouří. Trenér Hochů posílá Šlauchináče na střídačku a místo něj přichází Velký von T (Š. Získal 6. SPP za nahrávku a nechtěl jsem ho riskovat). Oba týmy se staví k dalšímu výkopu a podívej Jime, jak skvěle se Hochům podařilo zformovat obranu.
Ano Bobe, krásná práce trenéra i hráčů, ale co se to dějě? V sektoru orků se zvedá ork v hvězdnatém plášti a cosi pokřikuje a gestikuluje.
To byla šlupka Jime, vypadalo to na ohnivou kouli hozenou na hřiště a opravdu, Krveláček a Haha-Bimbi se válejí omráčení na zemi! Tak to je krásný zápas vážení diváci, tak to má vypadat. Mirek Dusič se zmocňuje míče a prodírá se kupředu. Krveláček se zvedá, je celý popálený, ale čistí Mirkovi cestu. Loktem se ohání po nahrávači orků a ten zůstává ležet na zemi!
Podle úhlu otočení jeho hlavy myslím, že ten už si BloodBowl nezahraje Bobe. Konečně vidíme nějkou tu krev přátelé, kvůli tomu tu přeci jsme!
Myslel jsem, že jsme tu kvůli sportu Jime.
Koho zajímá míč, může jít koukat na fotbal či jak se ta hra pro elfí slečinky jmenuje, myslím ale, že většina diváků je tu kvůli porci starého dobrého ultranásilí.
Dobrá Jime, ale teď sleduj únik Mirka Dusiče podél postranní čáry.
Ano, ten Mirek Dusič krásně běží, co to ale chce udělat ten Black Orc tamhle? Dva z orků k němu běží a Mirek je sražen k zemi. Myslím, že toto bude Hochy hodně mrzet – dvoumíčový náskok by se jim do kabin jistě hodil. A jelikož první půle právě končí, otevřete si plechovku Bloodweiseru a mi vracíme slovo Robertu Záhubovi do studia.
Měli jsem pro vás připravenou elektronckou tužku, ale po dnešní prezidentské návštěvě ji nemohu najít, musíte se tedy obejít bez obrázků (Apel na Dia – vkládání obrázků do reportů by se šiklo). Užijte si tedy reklamní pásmo.

A jsme zpět vážení diváci. Atmosféra na stadionu je pěkně napjatá, fanoušky Hochů není v orčím řevu slyšet a to hráče orků jistě povzbudí. Hoši vykopávají a jeden z orších blitzerů míč ihned sbírá ze země. Na půlící čáře mezitm orkové zapomínají na Bowl a tlučou z Hochů Blood.
Koukám jako blázen Jime, v první půli neslaní nemastní úderníci rozahzují Hochy jako kuželky. A jeden z orků šlape na hlavu již ležícímu Velkému von T.! A hlava puká, omluvte mě dámy a pánové, neudělalo se mi dobře...
Hahaha Bobe, tak to je nádhera – dvě úmrtí v jednom zápase dokonce na stejné pozici. Jak se říká – oko za oko, nahrávač za nahrávače. Trenér Hochů brzdí týmového lékaře Dratha, jeho schopnosti možná dnes budou potřeba ještě jinde. Jsi v pořádku Bobe?
Už ano Jime. Podívej se, jak ukázkovou klec postavili orkové kolem míče! Ta se postupně valí kupředu a Hoši před ní padají jako švestky.
Je to tak Bobe, klec se sune jako nezastavitelný troll a na hřišti zbývá již jen 7 Hochů. Jeden z Black orků se dokonce vrhá na Maxe a strhává ho k zemi.
Neuvěřitelné Jime – ork zbrzdil svůj pád o Maxovu hlavu a ten je omráčen odnesen ze hřiště, to je pro Hochy velká rána, uvidíme, jak se jim bude bránit v šesti a bez nejsilnějšího hráče. V kleci se najednou vytváří ulička a jeden z orčích blitzerů vybíhá. Okamžitě dostává přihrávku, uskakuje před dotítajícími hráči soupeře a sprintuje k čáře!
Jsem ohromen Bobe, orkové přistoupili na elfí hru a jde jim to skvěle. Unikající ork je marně stíhán Krutonožkou a Dusičem, ale jsou přííliš daleko. Ale ne – těsně před čárou ork zakopává a padí k zemi. Dokonce se při pádu uhodil do hlavy a válí se tam jak pytel snotlingů! Tak tady stál Nuffle na straně Hochů, kteří ihned využívají situace. Krutonožka sbírá míč, běží a odhazuje ho pryč.
Ne však dost daleko Jime – podívej, jeden z orků ho sbírá a snaží se přihrát zpět nyní již opět u čáry stojícímu blitzerovi. Ten je však stále ještě otřesen a nechytá a soudcův hvizd ukončuje zápas!
Tak toto byl opravdu nervydrásající souboj Bobe, rozhodně z mého pohledu nejlepší v kariéře Hochů, orkové jim nedali nic zadarmo a jen o něco větší chlup štěstí jim zachránil těsnou výhru. Cenu za nejlepšího hráče Hochů dostává In Memoriam Velký von T.
Myslím, že tuto falešnou pietu si mohli odpustit Jime, určitě je na hřišti více hráčů, kteří by si ji zasloužili více, ale takový je život. Přejeme vám hezký krvavý vešer milí diváci a těšíme se na další zápas. A tď opět Robert Záhuba...

Odehráno v: Praha (Okres: Praha)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

frostpunk cz
frostpunk cz
Akt. cena: 1675 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas