Blood Bowl - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Fantasy, Sport
Herní kategorie: desková hra, vývoj postavy, strategická
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Games Workshop
Autoři: Jervis Johnson
Rok vydání: 1986
Sdílej: Facebook

Cvičné utkání v Hrasu

Autor: Marvin | 2 hodiny 45 minut | 8.8.2011 | 4

Hra: Blood Bowl

Hráči: jarmuk, Marvin

Neústupní vs. Rudí Myšketýři 1:1 (1:0)
TD: 4. Vallim (Neú) a 10. Zlom Vaz (Myš)

Vyloučen: 8. Stallin (Neú)

Zranění: 8. Šrám (Myš) a 9. Kulhavec (Myš)

Počasí: krásné po celý celičký zápas.
Diváci: Dle regulí hráno s vyloučením diváků

Výkop měli trpajzlíci, protože padl Ork a trenér krys to tak chtěl. Míč hned zachytil vrhač krys s číslem 1 - Mauz a ladně přihrál. Dle očekávání přihrávku nikdo nechytil a míče se zmocnili Neústupní. Myšketýři se jim vrhli do cesty, ale odpadali jako chcíplé krysy. Taktika, zlomit trpaslíky silou, se ukázala jako chybná. Nakonec se strhla mela a semlela několik krys do bezvědomí. Nicméně se míč zázračně odrazil a zachytil ho řadový krysák Hryz. Na nic nečekal a upaloval kupředu. Tam si užil svých 5 minut slávy, než ho dva blokaři Neústupných zašlapali do země. Když se všichni dívali na Hryzův krátký únik, tak se stormvermin Řezník rozhodl faulovat na zemi ležícího trpaslíka Drcsaala. Rozhočí to trestuhodně přehlédl a tak Řezník beztrestně prorazil brnění nebohého Troll Slayera. Nicméně narazil na jeho tvrdou lebku a tak se trpošovi nic nestalo. Míče se pak chopili Neústupní a začali se koordinovaně probíjet k TD. Krysy zase padaly jako kuželky a poslední nadějí zůstal rabiát Řezník. Elitní krysák se rozeběhl a za pomoci jedné řadové krysy to napálil do trpaslíka s číslem 4. Vallim, ale zaťal zuby a krysa od něj odletěla a kecla si na zadek. Trenér Myšketýrů pak už jen bezmocně sledoval jak Vallim dostává míč a pokládá. Vzápětí skončil poločas.

Druhý poločas vykopávali Myšketýři a Trpaslíci nasadili svého běžce Rádjima. Blokaři mu razili cestu a krysy zase ležely všude. Vypadalo to, že už nic nezabrání Rádjimovi v položení, ale nakonec to trochu uspěchal. Moc se vysunul a blokař krys Řezník ho srazil a ještě navíc zachytil míč. Předal ho Zlom Vazovy a ten s ním utekl do strany.Jjeho cestu pokryl jeden běžec a dvě řadové krysy. Všichni trpaslíci rozkmitali nožičky a vousy jim jen vlály. Krysy zase padaly jako mouchy, ale Zlom Vaze už nikdo nechytil - 1:1. Za zmínku ještě stojí ošklivý faul na hráče číslo 2 - Kouse (Myš) za který byl hráč číslo 8. Stallin (Neú) vyloučen do konce utkání.
Po výkopu se chvíli hrálo na polovině Neústupných, ale trpaslíci už spíše porážely krysy na zem a ty se na opak snažily přežít. ke koukání už to moc nebylo a tak si všichni oddechli, když zápas skončil.

Odehráno v: Praha (Okres: Praha)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

DIVUKRAJ / EVERDELL - 3D doplnek - Perlorodka
DIVUKRAJ / EVERDELL - 3D doplnek - Perlorodka
Akt. cena: 65 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas