TROLOGRAFICKY: Tvůrci Zombicide přicházejí s Vikingy

Autor: PatrikBolas | 4.3.2015 | 5

Studio Guillotine Games stojící za převelice úspěšnou figurkovou sérii Zombicide nelení a atakuje Kickstarter s novými nádhernými figurkami. Tentokrát se v nové hře Blood Rage podíváme do severských zemí, kde se vtělíme do Vikingů očekávajících příchod konce světa Ragnarok. Vaším cílem tak bude pomocí rabování a vraždění získat co největší slávu, která vám ve Valhalle zajistí místo přímo po Odinově boku.

 

Hra samotná je rozdělena do tří věků. Každý věk začíná draftováním karet (dary od bohů). Tyto karty mohou vylepšit vlastnosti vašeho klanu Vikingů ve všech možných ohledech nebo mezi nimi mohou být úkoly, které budete chtít plnit. Většina těchto karet přísluší jednomu z bohů a určují tak strategii, kterou byste se měli ubírat. Thor vás odmění slávou za vaše vítězství v bitvě, Heimdall vás obdaří prozíravostí a uměním překvapit, Tyr vám dodá sílu v boji a takový Loki vás odmění v případě, že v boji naopak prohrajete nebo mile rád poškodí vítěze. Tyto karty pak zásadně ovlivňují výsledky soubojů.

Hra Blood Rage je určena pro 2-4 hráče. Vydavatelem hry jsou CoolMiniOrNot, kteří jsou pověstní kvalitou a detailností svých figurek. Můžete znát například již zmíněné Zombicide, Arcadia Quest, Wrath of Kings a mnoho a mnoho dalších parádních figurkových her. Autorem hry je Eric M. Lang, který stojí za kousky jako Xcom, Warhammer 40k: Conquest, Quarriors, Dicemasters, Chaos in the Old World a opět mnoho a mnoho dalších. Kvalita hry by tedy měla být zaručena jak autorem, tak vydavatelem.

 

Hra vás vyjde na 75+(15-25) dolarů (2210-2460 korun). Za tuto cenu získáte základní hru s exklusivní figurkou vlčího muže a všechny dosažené cíle, kterými jsou převážně další a další figurky.

Kampaň hry končí 17.3.2015.

Stránka kampaně na Kickstarteru

Pravidla hry

Sdílet s přáteli:

Komentáře

...
Tak tohle vypadá na velkou lahůdku. Už jsem zvědav na pravidla. Vypadá to vážně moc hezky.

5.3.2015 14:21:42

michal00j
Nevím, jestli jsem ti jen špatně neporozuměl, ale odkaz na pravidla nalezneš na konci novinky a i na samotné stránce kampaně;).

5.3.2015 15:14:51

...
Tak už jen ty figurky yypadají fakt luxusně. Asi do toho půjdu. Žádna hra mě dlouho takhle neuchvátila už jen podle pár úvodních obrázků. Co říkáte na pravidla ?

8.3.2015 18:06:07

Vybíráme z Bazaru

Age of Dogfights WW1 + všetky rozšírenia
Age of Dogfights WW1 + všetky rozšírenia
Akt. cena: 150 €
Končí za: 7 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas