TROLOGRAFICKY: Korunka v Kunčicích pod Ondřejníkem otevřela další sezónu

Autor: -Junior- | 25.9.2016 | 3

Logo Klubu deskovych a karetnich her Korunka

Deskoherní klub Korunka si vás již po jedenáctou sezónu dovoluje pozvat do svých prostor. Pro všechny, kteří mají rádi moderní společenské hry je tady klub s dlouhou tradicí přímo v centru Ostravy. Nejenže si můžete zahrát deskové hry, v Korunce si je můžete zahrát kvalitně a v sympatickém kolektivu. K dispozici jsou veškeré možné kousky od dětských či hlavolamů přes eurohry až po ďábelské válečné řežby.

 

Stačí jen přijít na kterékoliv hraní a zažít příjemnou atmosféru na vlastní kůži. Posloužit by mohla například nějaká z pravidelných středečních schůzek, které probíhají vždy od 16:00 do 21:00 (po předchozí domluvě i déle).

 

Brány nové sezóny oficiálně otevřelo Pohodové hraní v údolí Beskyd - v Kunčicích pod Ondřejníkem ve dnech od 22. do 25. září. Vy se samozřejmě opět můžete těšit na jedinečné záběry z celé této akce, které se jako tradičně objeví na kanálu Magazín KORUNKA zřizovatelského internetového serveru YouTube.

 

Všichni fanoušci nyní mají dokonce možnost kouknout se také na uvítací video se samotnými vedoucími klubu Korunka v roli hlavních aktérů. Kromě informací o tom, jak to v klubu chodí, vás provedou klubovnou a také vám ukážou nepřeberné množství klubových her.

 

 

Chcete-li, aby vám z Korunky už nic neuniklo, můžete se stát odběrateli tohoto kanálu či přímo přítelem Korunky na Facebooku (stránka Klub deskových her Korunka, Ostrava).

 

Čtěte také dvouměsíčník Korunka (zde na oficiálních stránkách klubu Korunka) a mějte všechny důležité informace z první ruky. Spravovatelem všech těchto reportáží je magazín Korunka.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Povedená akce
Zúčastnil jsem se všech dosavadních Kunčických otevírání herní sezony. Letos jsem si zahrál asi nejlépe...Děkuji, že jsem mohl být s vámi..

26.9.2016 12:15:06

Díky a jako obvykle - super!
Cauly a Deli díky. Vaše akce zrají jako víno a pokud bude super jako letos - obávám se, že nebudete mít co zlepšovat. ještě jednou díky dodám - že dokud se hraje... EMan a Jarča

26.9.2016 18:16:22

Taky díky
Bylo to perfektní až na jednu věc, ten čas na těch akcích vám utíká nějak rychleji než normálně v okolním světě!! :)
>Maco: asi sis zahrál letos nejlépe, protože jsem tě nechal vyhrát, aniž bys to poznal, co? :-D

26.9.2016 19:08:17

Burčák
Měl jsem kvalitnější burčák. :-)

30.9.2016 14:04:10

Vybíráme z Bazaru

Heimlich & Co
Heimlich & Co
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas