TLAMA games: rozšíření Papírové doupě: Nová dobrodružství

Autor: Mirda-ta | 17.4.2023 | 3

TLAMA games oznámilo, že již v červnu se můžeme těšit na rozšíření k oblíbené roll & write hře Papírové doupě, které ponese název Nová dobrodružství. Spolu s rozšířením bude i dotisk základní hry, která je již nějakou dobu vyprodaná.

 

 

V tomto prvním rozšíření se hráči opět stanou vůdci čtyřčlenné družiny tradičních hrdinů z fantasy příběhů a povedou ji vstříc novým výzvám. Nové doupě je ještě nebezpečnější než to předchozí a je plné hrozivých netvorů a tajných nástrah. Navíc můžete plnit i vedlejší úkoly, za které získáte slávu či mocné artefakty. Na konci osmého kola se hráč s největší slávou stane vítězem!

V chodbách nového podzemí můžete narazit na truhly. Musíte nejprve porazit věrné velitele, abyste si následně mohli z truhly vybrat některý z mocných artefaktů. Nový herní list také umožňuje plnit vedlejší úkoly a získat tak dodatečné body na konci hry. Najdete na něm také nové uspořádání místností, nepřístupné místnosti a krom běžných i mnohem nebezpečnější sekací pasti. Nově je však možné pasti zneškodnit. V neposlední řadě zde najdete i 4 zcela nové předměty.

 

 

Rozšíření přináší také několik nových variant hry: Pomocí žetonů si můžete zvýšit obtížnost netvorů na náročnou nebo noční můru. Můžete také učinit přisluhovače mnohem silnějšími. Nechybí ani zcela nová kampaň se 4 příběhovými linkami, kterou lze hrát také jako sólovou velekampaň.

Jste připraveni znovu vyrazit na papírové dobrodružství?

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Halls of Hegra
Halls of Hegra
Akt. cena: 1166 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas