TLAMA games: Projekt A.R.T.: Zachraňte umění v říjnu!

Autor: Mirda-ta | 21.9.2023 | 3

TLAMA games v obvyklém nedělním oznámení odtajnila další lokalizovanou hru. Byl spuštěn předprodej hry Projekt A.R.T.: Zachraňte umění, v originále The A.R.T. Project od autorského dua, kteří stojí jednotlivě například za sérií Vítejte... či Prehistories. Ilustracemi hru opratřil nezaměnitelný Vincent Dutrait. Tato kooperativní novinka by měla být skladem do konce října. Již nyní je k dispozici česká upoutávka a videopředstavení hry.

Jste členy speciální jednotky ART RESCUE TEAM usilující o nalezení a záchranu kradeného umění. Vaše mise: získejte zpět ukradená umělecká díla a bojujte proti „Bílé ruce“, prohnilé organizaci zodpovědné za krádeže nespočtu nedocenitelných uměleckých děl ze všech koutů světa. Váš tým specialistů, nejlepších ve svém oboru, bude cestovat z Japonska přes Skandinávii do Ria de Janeira, aby získal zpět ukradená umělecká díla. Podaří se vám společně ve stanoveném čase shromáždit dostatek stop, abyste toto kulturní drancování zastavili?

V kooperativní hře Projekt A.R.T.: Zachraňte umění hrajete společně proti hře. Každý hráč na začátku každého kola získá dvě karty misí, poté všichni hráči rozhodnou o pořadí kola a kterou kartu zahrají. Vaše zásoby kanystrů, zbraně, spojenci a stopy jsou společné a jejich rozumná správa je nezbytná. Na plýtvání totiž nemáte čas ani dostatek zdrojů. Když hrajete misi, utrácíte společné zdroje a hledáte stopy, které budou užitečné pro všechny. Pohybujete se po mapě a bojujete o jednotlivé lokace se zločinnou organizací. Snažte se zachránit sedm uměleckých děl, než spotřebujete balíček karet mise. Pokud kdokoli z vašeho týmu ztratí všechny své životy, nebo organizace "Bílá ruka" ovládne lokace, je po všem!

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Harry Potter Boj o Bradavice + rozšíření
Harry Potter Boj o Bradavice + rozšíření
Akt. cena: 1899 Kč
Končí za: 12 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas