TLAMA games: Books of Time je skladem

Autor: Mirda-ta | 11.8.2023 | 3

Na sklad TLAMA games dorazila strategická novinka Books of Time využívající novou variantu mechaniky deck-buildingu, kdy nové karty dáváte do vazby a listujete tak knihou. Každá karta má pevné pořadí a balíček se tak nikdy nemíchá, zato ale můžete nové karty přidávat mezi právě otevřené stránky.

Příběh lidstva se odvíjí už tisíce let. Naše technologické pokroky, zeměpisné objevy a motivace posouvat se stále dál jsou zaznamenány v nespočtu knih popisujících náš čas na Zemi. Nyní máte i vy šanci zapsat se do dějin.

 

 

Knihy dějin představují nové pojetí karetního budování tabla. Budete sepisovat tři svazky plné rozmanitých schopností a neuvěřitelných kombinací. Dějiny lidstva se doslova otevírají přímo před vámi.

 

 

Do svých knih sepisujete tři typy stránek: obchod, vědu a techniku. Během hry přidáváte tyto stránky do knih, abyste vytvořili silné kombinace akcí, které můžete aktivovat. Stoupejte na stupnicích civilizace a odemykejte nové možnosti bodování a úkolů. Pečlivě spravujte své zdroje, abyste splnili úkoly, které jste si sami během hry vytvořili. Jedině tak získáte nejvíce bodů.

Pravidla obsahují popis vědců a vynálezů, jejichž obrázky najdete na stránkách knih.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Kočičí klub
Kočičí klub
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas