NOTRE GAME: Chcete pracovat v herní firmě? Máme dvě volné pozice!

Autor: Jiraman | 13.10.2017 | 3

Jsme firma Notre Game, která stojí za hrou Scratch Wars. Nebudu používat superlativy, ale myslím, že máme dobře nakročeno. Rozrůstáme se a hledáme hned dvě nové pozice. Máme hru která je tak trochu "sběratelská", tak trochu karetní a tak trochu aplikace na telefony. (Připomínám, že je samostatně hratelná jak jen fyzicky tak i v appce). Vše stále vylepšujeme a chystáme hodně novinek, ale nestíháme tak, jak by si naši fanoušci i my sami přáli a jednoduše potřebujeme pomoc.
Za tuto pomoc jsme připraveni zaplatit penězi a je jí potřeba reálně hodně, takže můžeme mluvit o fulltime pozicích.

Hledáme comunity/event managera, který by měl na starosti pořádání akcí v terénu (turnajů, veletrhů atd. a staral by se o skupinu našich věrných a zkušených hráčů, kteří sami připravují akce a byl jim nápomocen). Takový šéf demo teamu... který ale zvládá i komunikaci na sociálních sítích, je občas ochoten udělat skype meeting atd. Otevřená, přátelská, spolehlivá a zodpovědná bytost, s organizačními schopnostmi a vztahem ke hrám. Tento člověk by měl být i zdatným řidičem a nemělo by mu vadit cestování.

Dále hledáme game designera - člověka, který umí hry rozebrat na jednotlivé matičky a šroubky. Miluje hry a má jich spousty v šuplíku. Zajímají jej jak herní systémy tak příběhy, ale ze všeho nejvíce prožitek ze hry a samotní hráči. Je to velmi kreativní, a zároveň analytický, systematický člověk, s velkým všeobecným přehledem a znalostmi mnoha herních mechanik a přístupů.

Nabízíme opravdu zajímavou práci, fajn partu lidí, které spojuje společný zájem a samozřejmě odpovídající plat. Kanceláře máme v Praze v Karlíně.

V případě zájmu pošlete svůj životopis a pár řádek o sobě na jiri(zavináč)notre-game.com
Děkujeme!

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Lux Aeterna
Lux Aeterna
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 7 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas