Navázání spolupráce s The Dice Tower

Autor: PatrikBolas | 8.7.2015 | 24

Před pár dny jsme vás odkazovali na bližší pohled na chystanou hru Codenames. Za oním pohledem stála zahraniční skupina The Dice Tower, jež denně vydává videa na stránce Youtube, která jsou zaměřena čistě na dění kolem stolních her. Může jít o recenze her, blížší pohledy jako v případě výše, předvádění prototypů, jež usilují o vydání na Kickstarteru nebo různé herní žebříčky. The Dice Tower také každoročně uděluje vlastní ceny za nejlepší hry roku v různých kategoriích, o kterých jsme letos již také informovali.

S velkou radostí vám oznamujeme, že jsme s The Dice Tower navázali spolupráci! Jedná se o spolupráci v podobě počeštěných videí ve formě titulků. V budoucnu se tak už nestane, že bychom vás odkazovali na video o české hře, které by bylo pouze v angličtině. Nezaměříme se však pouze na české hry, ale hlavně na ty hry, o nichž byste se rozhodně měli dozvědět více.

Počeštěná videa od The Dice Tower budou zveřejňována pod titulkem DICE TOWER. Proto vyhlížejte a koukejte!

A abychom tu jen nemleli prázdnou slámu, tak jsme rovnou přeložili již zmiňovaný první pohled na Codenames, který naleznete v původním příspěvku. Přeci jen jde o českou hru a podle nás stojí za to vám ji přiblížit. A zítra se můžete těšit na pěkně žhavou a mnohými velmi očekávanou novinku. Napovíme, že se jedná o důvěrně známý svět v nové podobě.


Návod na zapnutí titulků: Ujistěte se, že u videa máte zapnuté titulky. Titulky se zapínají v pravém dolním rohu videa, čtvrtou ikonou z prava (1). Pokud jsou vaše titulky špatně čitelné, využijte pestoru nabídku nastavení po kliknutí na ozubené kolečko (2) a dále na Možnosti (3) vedle pole Titulky Čeština. Zde můžete nastavit jak styly písma, tak velikost a průhlednost. Kromě písma si můžete nastavit i různá pozadí a jejich průhlednosti. Po úpravě klikněte na Hotovo (4).

  

                                                  (1)                                       (2)                                                (3)

(4)

Pro účely překládání jsme na Youtube zřídili kanál Zatrolených her, na kterém naleznete všechna již přeložená videa. Na tato videa vás budeme vždy odkazovat pomocí novinkového uveřejnění zde na hlavní stránce. Nicméně veškerá práva na tato videa stále náleží uskupení The Dice Tower. Zároveň byla založena diskuze, kam směřujte otázky týkající se obecně tohoto projektu. 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Super
Nicmeně nepředpokládám, že byste překládali vše, to u Vasela snad ani nejde.

9.7.2015 08:25:15

BMAJTZ
Vše v plánu rozhodně není :D. Zaměříme se na ty opravdu zajímavé tituly, protože Tom Vasel sice plodí desítky videí týdně, ale spousta z nich zobrazuje hry, které se k nám ani nikdy nedostanou.

9.7.2015 08:42:04

díky
rád čtu dobré zprávy ;-)

12.7.2015 21:37:01

super
Opravdu dobrá práce

31.7.2015 07:52:29

Joe

preklady
Zdravím, ako ide práca na ďalších počešteniach?

1.9.2015 21:25:41

Joe
Dal jsem si srpen pauzu. Prázdniny jsou šílené období a přiznám se - nechtěl jsem je trávit hodinami v překladu. Teď už se to vrací do normálu a můžu prozradit, že momentálně připravuji překlad recenze na už už vycházejícího Panovníka ;).

1.9.2015 23:41:35

Joe

PatrikBolas
Diky, som zvedavý!

2.9.2015 00:23:57

Vybíráme z Bazaru

Sada obalů na karty - různé druhy a výrobci
Akt. cena: 222 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas