MINDOK: Oznámení pětice her z řady Smart Games

Autor: Ondřej Podavka | 29.6.2023 | 0

Vydavatelství MindOK 28. června oznámilo vydání pěti Smart her.

Ve hře Safari Park hráči nejprve umístí lva, slona nebo žirafy na výchozí bod na herním plánu, a poté je musí přesunout tak, aby jejich výsledná pozice odpovídala obrázku na zadání. Přitom se však slon nemůže prosmýknout mezi skalami a křovisky, žirafy neprojdou pod stromy a lev se nemůže brodit jezírkem uprostřed.

Hra obsahuje 60 rébusů pro předškolní děti již od 3 let.

 

 

 

Hru Koťata a krabice tvoří herní plán o velikosti 5×5, na něž se dle zadání rozmístí několik koťat, s nimiž se nesmí hýbat, a tetrisové dílky s krabicemi, které mají hráči po jednom přesouvat po herním plánu tak, aby bylo možné krabice „nasadit“ na všechna koťata.

Hra obsahuje 60 rébusů pro hráče od 7 let.

 

 

Hru Jezdecká akademie tvoří herní plán o velikosti 4×5 a dílky s překážkami a částí trasy pro jezdce na koni. Hráči si umístí dle zadání start a cíl a poté musí rozmístit jednotlivé dílky tak, aby vytvořily trasu s překážkami, již bude jezdec moci projet v pořadí určeném v zadání.

Hra obsahuje 80 rébusů pro hráče od 7 let.

 

 

IQ mini je malá krabička představující herní plán o velikosti 5×5, do něhož volných míst mají hráči za úkol umístit šest různých tetrisových dílků. Musí se však přitom vyhnout třem překážkám, které lze před začátkem hry posunovat a vytvářet si tak různá zadání.

Ve hře je možných 392 rébusů pro hráče od 6 let.

 

 

IQ Srdce je malá krabička s mřížkou ve tvaru srdce na jedné straně a s obdélným tvarem o velikosti 5×6 na straně druhé. Hráči si nejprve dle zadání umístí do jedné z mřížek některé dílky, ostatní již musí rozmístit sám.

Hra obsahuje 120 rébusů pro hráče od 7 let.

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Florenza: The Card Game + promo (rarita)
Florenza: The Card Game + promo (rarita)
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas