FOX IN THE BOX: The Elder Scrolls: Betrayal of the Second Era - čeština oficiálně potvrzena!

Autor: Tomoko | 6.4.2023 | 20

Dne 28. 3. 2023 byla na platformě Gamefound spuštěna kampaň na novou chystanou hru The Elder Scrolls: Betrayal of the Second Era od vydavatelství Chip Theory Games, která aktuálně stále běží a bude ukončena 21. 4. 2023. V rámci této kampaně oznámilo české vydavatelství Fox in the Box, že s tímto partnerem navázalo vzájemnou spolupráci, zapojí se do kampaně a bude tak možné přímo v rámci kampaně podpořit vydání této hry v české lokalizaci, pokud bude během kampaně splněna podmínka na potřebný počet podporovatelů pro danou jazykovou mutaci hry.

4. 4. 2023 vydavatelství Fox in the Box na svém facebookovém profilu oznámilo, že tato podmínka byla splněna a k danému datu evidují v rámci kampaně 266 podporovatelů české jazykové verze hry. Tímto tedy také oficiálně potvrdili vydání hry v české lokalizaci a proto, kdo do této chvíle s podporou hry zatím vyčkával a váhal, může se do kampaně směle zapojit, neboť je téměř jisté, že po skončení kampaně půjde do prodeje v nejlepším případě, pokud vůbec, pouze omezené množství kopií hry a téměř jistě za vyšší cenu. Zároveň čím vyšší bude množství podporovatelů a potažmo také vybraná částka, tím více obsahu se pro hru ještě v průběhu kampaně může povést odemknout a do hry zahrnout. K dnešnímu dni kampaň podpořilo více než 9 000 backerů částkou 2 770 000 dolarů a vzhledem k tomu, že kampaň poběží ještě 14 dní, dá se předpokládat, že tato čísla ještě porostou.

Privátní: 2023-04-06-03.jpg

The Elder Scrolls: Betrayal Of The Second Era je kooperativní stolní adventura pro 1 až 4 hráče, kde se hráči v průběhu jednotlivých dobrodružství zaměří na vývoj své postavy, plnění úkolů, rozsáhlý průzkum a boje. Bojový systémy a systém tvorby postav ve hře jsou silně inspirovány titulem Too Many Bones. Hra bude zasazená do Druhé éry světa Tamrielu, tedy zhruba do druhého dílu videoherní série z roku 1996 zvaného Daggerfall. V základní krabici hry bude nejméně 30 příběhových úkolů, které vás zavedou do pěti z devíti provincií Tamrielu: Skyrimu, Morrowindu, High Rocku, Cyrodiilu a Black Marshe. V kampani bude rovněž k dispozici rozšíření s regionem Valenwood a tvůrci již pracují také na dalších dvou: Hammerfellu a Summersetu. Každé dobrodružství ve hře je rozděleno do tří relací, v jejichž průběhu si hráči vylepšují svou postavu, přičemž relace trvají zhruba hodinu na hráče. Další podrobnosti o chystané hře je možno nalézt přímo na stránkách kampaně.

Stránka kampaně na Gamefoundu

Kampaň končí 21. 4. 2023

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Dotaz- uvažuje se tedy o překladu dalších 2 regionů,které jsou ve vývoji?

7.4.2023 11:33:10

@Sauvage David @IN se v některé z diskusí na sociálních sítích vyjadřoval, že je to v plánu. Věřím, že to může potvrdit i tady. ;-)

8.4.2023 13:49:54 | Upraveno autorem (porovnej)

IN

Ano, potvrzuji, více se k tomu rozepíšu v diskusi u hry.

----------------------
Majitel liščí krabice

8.4.2023 14:53:40

Vybíráme z Bazaru

Lords of Ragnarök (EN)
Lords of Ragnarök (EN)
Akt. cena: 1700 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas