FOX IN THE BOX: Chystaná kampaň na hru Wroth od Chip Theory Games nabídne češtinu

Autor: Tomoko | 5.3.2024 | 13

Vydavatelství Fox in the Box v pátek 1. března oficiálně oznámilo, že se zapojí do další kampaně na vydání zbrusu nové hry od vydavatelství Chip Theory Games. Tentokrát se jedná o hru Wroth, jejíž autorem i ilustrátorem je Manny Trembley, který se podílel například na grafice pro hru Radlands: Gangy pustiny nebo jako autor série Dice Throne. Kampaň na tuto hru startuje již 12. 3. 2024 na crowdfundingové platformě Gamefound a čeština jako oficiální jazyk pro vydání hry bude přímo její součástí. V rámci kampaně tak bude možné zakoupit lokalizovanou základní hru a dvě malá rozšíření v podobě add-onu.

Privátní: 2024-03-04-01.png

Wroth je přístupná area-control hra, která v základní krabici nabídne rovnou pět asymetrických frakcí, kdy se každá frakce vyznačuje vlastními schopnostmi a dovednostmi i unikátními jednotkami, jejichž vlastnosti se dají kombinovat s různými akcemi nebo typy terénů na herní mapě. Hráči se v této hře ujmou jedné z frakcí a snaží se na herním plánu zabírat území o různé bodové hodnotě, přičemž bodové hodnoty jednotlivých území se pro každou hru losují náhodně.

Akce, které mohou hráči provádět, určují kostky, které hráči v každém kole draftují ze společné nabídky. Hráči za pomocí akcí na kostkách mohou získávat zdroje, rozmísťovat a přesouvat své jednotky na herní mapě či bojovat. Cílem hráčů je tedy získat bodově nejhodnotnější území a ty během hry udržet. Hráč s největším počtem bodů na konci hry se stává vítězem.

Hra nabídne několik herních režimů, a to sice jak kompetitivní režim pro souboje mezi hráči, tak i režim kooperativní. A chybět nebude ani ten sólový.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 14 let s herní dobou okolo 60 minut.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

BIOS: genesis
BIOS: genesis
Akt. cena: 1300 Kč
Končí za: 17 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas