FOX IN THE BOX: 3. vlna rozšíření pro Root je skladem!

Autor: Tomoko | 13.11.2023 | 0

Vydavatelství Fox in the Box naskladnilo očekávaná rozšíření pro asymetrickou hru Root, jejíž autorem je Cole Wehrle. Jedná se již o třetí vlnu vydaných rozšíření, která zahrnuje: Root: Rozšíření Plenitelů, Root: Mechanické rozšíření 2, Root: Pomocníci Plenitelů (a krabice na všechny Pomocníky), Root: Pomocníci Říčního lidu, Root: Pomocníci Podzemní říše a Root: Dominanty.

Privátní: 2023-12-11-01.jpg

Root: Rozšíření plenitelů přidává dvě hratelné frakce Vůdce zástupů a Ochránce ve zbroji. Dále toto rozšíření obsahuje novinku v podobě Pomocníků – jakési NPC z nehrajících frakcí, které si hráči během hry najímají a využívají jejich schopností. Tito Pomocníci oživují partii a činí mnohem zajímavější hru dvou a tří hráčů. V rozšíření Plenitelů jsou obsažení Pomocníci ze základní hry Root, tedy Kočky, Orli, Aliance a Tulák. Součástí rozšíření jsou také další žetony, dřevěné potištěné figurky nových frakcí a karty.

Stejně fungují také rozšíření Root: Pomocníci Říčního lidu a Root: Pomocníci Podzemní říše, která do hry přinášejí další Pomocníky, konkrétně Pomocníky Ještěřího lidu, Vydřích obchodníků a Lupiče v případě prvně jmenovaného či Pomocníky Krtků, Vran a Zastánce v podobě velkého jelena v případě druhého v pořadí.

Root: Pomocníci Plenitelů obsahuje další Pomocníky – NPC z nehrajících frakcí, které si hráči mohou během hry najmout a využít jejich schopností, především pro oživení hry dvou a tří hráčů. V tomto rozšíření hráči naleznou Pomocníky Zástupů, Ochránců a Kapely. Krabice je navíc natolik veliká, že slouží k uložení všech dosud vydaných Pomocníků, tedy z rozšíření Plenitelů i Pomocníků Říčního lidu a Podzemní říše.

Root: Mechanické rozšíření 2 přidává do hry automatizované frakce neboli hrou ovládané protivníky, které ocení především hráči nemající dostatek spoluhráčů a jež hrají hru v menším počtu hráčů. V balení hráči naleznou Ještěroboty, Řízený Říční lid, Heuristické hrabství a Komputerizované Krkavce. Navíc je možné každou automatizovanou frakci vybavit kartou obtížnosti a povahového rysu, takže pokaždé bude hrát a reagovat zcela odlišně.

Root: Dominanty obsahuje čtyři dominanty: Černý trh, Proslulou kovárnu, Ztracené město a Korunu starého stromu, které poskytují zvláštní schopnosti mýtině, na níž se nacházejí.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Rozšíření HRADY pro Legendy Dávnozemě
Rozšíření HRADY pro Legendy Dávnozemě
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas