DINO TOYS: Hattrick v prodeji!

Autor: Tomoko | 12.5.2024 | 0

Vydavatelství Dino Toys vydalo u příležitosti letošního konání hokejového mistrovství světa v Praze a Ostravě hru s hokejovou tematikou, která nese název Hattrick.

Hattrick je titul určený všem hokejovým fanouškům a nadšencům. Balení obsahuje tři minihry, které je možné hrát ve dvojici nebo ve dvou týmech po dvou hráčích.

V první variantě Střídání hráči umisťují střídavě puky své barvy na hrací plochu podle toho, jaké číslo jim padlo na šestistěnné kostce. Puky pokládají na konkrétní hodnotu, která je vyobrazena na herním plánu nebo pomocí součtu čísel vytlačí z plánu puk soupeře či rovnou skórují, pokud je součet čísel přesně šest. Vítězí ten hráč, který jako první zaskóruje všech šest puků své barvy.

V druhé variantě Duel se snaží hráč pomocí cvrnkání do puku zaskórovat více puků než jeho soupeř. Protivníci se pravidelně střídají, cvrnkají puk z místa, kde se zastavil a snaží se trefit soupeřovu branku. K dispozici je celkem šest puků a hráč, který jich zaskóruje více, se stává vítězem tohoto klání.

Poslední varianta Samostatné nájezdy spočívá v tom, že si hráč vezme pět puků své barvy a postupně se s nimi snaží trefit ze středového kruhu hrací plochy soupeřovu branku. V případě neúspěšného pokusu nechá svůj puk ležet na hrací ploše a může se jej pokusit zaskórovat za pomocí střely s dalším pukem. Po pěti střelách je na tahu soupeř, přičemž vyhrává hráč, který dal více gólů.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 5 let s herní dobou okolo 10 minut.

Privátní: 2024-05-12-01.jpegTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Detective: City of Angels (ENG) ALL-IN Expansions
Detective: City of Angels (ENG) ALL-IN Expansions
Akt. cena: 4400 Kč
Končí za: 10 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas