DINO TOYS: Chystá se dětská hra Slabikář a tři Chytré kvízy

Autor: Tomoko | 12.5.2024 | 1

Vydavatelství Dino Toys oznámilo přípravované vydání dětských vzdělávacích her, kterými budou Slabikář (Syllabus) od dvojice autorů Urtis Šulinskas, Harris Tsagas a tři krabičky Chytrých kvízů s podtituly Vyjmenovaná slova, Násobilka a Malý angličtinář.

Ve vzdělávací hře Slabikář se budou malí hráči zdokonalovat ve slabikování a také si budou rozšiřovat svou slovní zásobu. Každý hráč má svou figurku zvířecího kosmonauta, se kterou se pohybuje po herním plánu o velikost 5×5, který reprezentují vyložené kartičky, a to tak, že slabikuje jednotlivá slova, která představují obrázky na vyložených kartách.

Figurka kosmonauta se pohne vždy horizontálně nebo vertikálně pouze o tolik polí, kolik slabik dané slovo obsahuje, přičemž kartičky obsahují obrázky zvířat, postav, budov, věcí a podobně. Pohyb po plánu navíc není náhodný, neboť hlavním cílem je posbírat pět žetonů hvězdiček své barvy, které jsou po herní ploše rozesety. Aby však hráč hvězdičku získal, musí svůj pohyb ukončit přesně na daném poli, tudíž musí svůj pohyb plánovat a vybírat vhodná slova tak, aby obsahovala požadovaný počet slabik. Vítězem se stává kosmonaut, který jako první sesbírá všech pět svých hvězd a zároveň se dostane na pole s figurkou Měsíce.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 4 let s herní dobou okolo 15 minut a vyjít by měla ve druhé polovině letošního roku.

Privátní: 2024-05-11-06.jpg

Privátní: 2024-05-11-07.jpg

Trojice nových dílů Chytrých kvízů rozšíří stávající rodinu této vzdělávací série. Tyto malé karetní hry se zaměřují především na vzdělávání předškolních a mladších školních dětí. Kartičky obsahují různé typy úkolů či otázek zaměřených na nějaké konkrétní téma. V případě tří chystaných titulů se jedná o oblast vyjmenovaných slov, násobilky a anglického jazyka.

Chytré kvízy jsou určeny pro jednoho a více hráčů s herní dobou okolo 15 minut. Jejich vydání je plánováno na červen tohoto roku.

Privátní: 2024-05-11-08.png

Privátní: 2024-05-11-09.pngTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Prodám Kmotrov.cz
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas