CROWDFUNDING: Rychle a zběsile na vašem stole

Autor: PatrikBolas | 7.5.2015 | 3

Tak už je to tady. Slavná filmová série Rychle a zběsile plná překrásný sporťáků a sličných slečen se konečně dostává i na naše stoly v podobě deskové závodní hry. Stojí za ní Jeff a Carla Horgerovi, autoři velice úspěšné závodní hry Thunder Ally ze světa Nascar (krátká zmínka v Deskofobii).

V plně licencované hře Fast&Furios: Full Throttle (volně přeloženo Rychle a zběsile: Na plný plyn) prožijete adrenalinové pouliční závody, podobně jako ve filmu. Hra sice přichází pouze se dvěmi tratěmi na oboustraném kartonu, ale pomocí karet Start a Cíl si sami určíte délku závodu a kudy přesně vaše trasa povede. Licence samotná pak spočívá hlavně v postavách, za které budete hrát, aneb staří známí Brian, Dom, Letty, Mia, Roman, Han, Sean, Johnny, DK, Gisela, Tej a Hobbs. Krom karet je ještě licencovaný samotný název hry, nečekejte ale ikonická vozidla či prostředí.

Hra by měla následovat kvality svého předchůdce a čeká vás i několik možností tuningu vašeho vozidla. Zahrajete si ji ve dvou až čtyřech hráčích během hodiny a půl. Pokud jste zapálení fanoušci, tak není nad čím rozmýšlet. A nebo možná je. Hra je kvůli své licenci silně omezena státy, ve kterých ji lze prodávat a Česká republika tam samozřejmě není. Budete tedy potřebovat nějakého kamaráda z Německa, Francie, Británie, Ameriky či dalších zemích. Pokud máte, pak vás hra vyjde na 29 dolarů + cca 15 dolarů za poštovné (+- 1000 korun).

Kampaň končí v úterý 14. května v 10:00 našeho času (SELČ)

Stránka kampaně

Pravidla ke stažení

Fast & Furious: Full Throttle -- Kicktraq Mini

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Prodám Na křídlech (základ, CZE)
Prodám Na křídlech (základ, CZE)
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas