CROWDFUNDING: Gem Rush, Aeon's End Legacy a Western Legends na poslední chvíli

Autor: D@R | 13.4.2018 | 3

Když jsem začal psát články o kampaních na KS, zrovna dobíhala kampaň na Aeon's End: Legacy a do článků se už nedostala. Pokud jste kampaň prošvihli, je ještě možnost zapojit se přes pledge manager. Nicméně letos vydávají původní hru Aeon's End v českém překladu REXhry, tak kdoví, třeba se i vyplatí si počkat.

Na další titul jsem dostal tip od jednoho z vás. Hra se jmenuje Western Legends a popravdě mě hodně zaujala. Board je plný lokací, kam se svým desperádem můžete zajít. A naprosto mě dostal souboj, který je řešen pokrovými kartami. Více info najdete na stránkách kampaně nebo můžete přejít rovnou na předobjednávku.

No a co že je na KS zase nového? O Zombicide: Invader už víte z předchozího článku, tak projedeme ten zbytek. Jsou to spíše drobnější projekty, ale třeba vás něco zaujme :-)

The Bark Side

Jednoduchá karetní hra pro 3-5 hráčů. Vaším cílem je zbavit se karet a v ideálním případě přinutit jednoho ze soupeřů, aby nasbíral hned 7 různých karet, které jsou ve hře. Něco jako uhrát betla v mariáši :-)

The Bark Side -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Filler

Cukrářská deckbuildigová hra pro 1-5 hráčů. Plněním objednávek budete získávat karty se surovinami pro plnění dalších náročnějších objednávek a tak pořád dokola. Na konec si spočítáte VP a výsledek určí víteze. Karty mají ale i speciální schopnosti a to přináší do hry více strategie, např. můžete jeden z úkolů přesunout až do dalšího kola atp. 

Filler: a tasty pastry card game from Green Couch Games. -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Alakazoo

Je rodinná hra pro 2-4 hráče, ve které se ujmete role jednoho z vyvolávačů. Sbíráním karet a využitím akcí, které padnou na kostkách, se budete snažit o sestavení obrázku svého magického zvířete.

Alakazoo -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Gem Rush: Second Edition

Pravá honba za pokladem pro 1-6 trpajzlíků s možností hrát jak kompetitivně, tak i kooperativně. Ve hře je až 72 místností, které můžete při budování podzemních štol objevovat. Kdo první nasbírá 20 VP vyhrál. 

Gem Rush: Second Edition -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Let Them Eat Shrimp: Fish Friends Expansion

Do původni hry pro 2-5 hráčů přinese toto rozšíření více variability. K dispozici je také rošíření pro solo hru. Na desku v podobě podmořského světa umisťujete dílky ryb tak, abyste získali bonusy do dalších kol a zároveň se vyhnuli žralokům a dalším nástrhám.

Let Them Eat Shrimp: Fish Friends Expansion -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

King Cat

Hra je určena 2-8 hráčům, kteří se pomocí karet budou tak trochu přetahovat o kočičku, tedy snažit se, aby došla na hrací desce právě na jejich stranu. 

King Cat - The only game for Cat Lovers and Cat Haters -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Darkmace

Taktická válečná hra pro 2-4 hráče. K dispozici budete mít čtyři druhy jednotek - pěchotu, střelce, jízdu a katapulty. Pěchota útočí na blízko, střelci a jízda zvládnou vzdálenější cíle. Kromě boje budete mít možnost stavět kasárna, obranné zdi nebo přístav. 

DARKMACE -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Poser

Párty karetní hra ve stylu 80. let na skryté identity pro 3-8 hráčů, kde hlavním pravidlem je dobrá nálada. Každý z hráčů představuje konkrétní postavu, až na jednoho, to je pozér. Aby ho ostatní odhalili, budu si hráči pomocí karet příběhu pokládat otázky, jak by příběh dokončila právě jejich postava. Kdo se nejčastěji zpronevěří své identitě, bude nejspíš právě pozér, který vše jen předstírá.

Poser -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Blood Oath: The Beginning

Rychlá karetní hra pro 2-3 hráče. Vlkodlaci, úpíři a mordýři změří své síly. Kdo vyhraje je na vás, ale jedno už vím jistě teď, krev poteče proudem. 

Blood Oath | The Beginning -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Tour Operator

Slunné počasí posledních dnů krásné ladí s tématem této lehčí euro pro 2-4 hráče, kde se vžijete do role manažera cestovní kanceláře, který zařizuje pro své klienty tu nejúžasnější dovolenou, od objednání letenek nebo hotelu až po organizaci jejich aktivit na místě.

Tour Operator -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

 Brew Crafters
Brew Crafters
Akt. cena: 590 Kč
Končí za: 36 minut

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas