BLACKFIRE: Rozšíření pro karetní hru Arkham Horror v prodeji!

Autor: Tomoko | 22.4.2024 | 9

Vydavatelství Blackfire spustilo 19. 4. 2024 prodej celého dunwichovského cyklu rozšíření pro Arkham Horror: Karetní hra, jejíž autory jsou Nate French a Maxine Juniper Newman. Rozšíření vychází ve dvou samostatných krabicích pod názvy Arkham Horror: Karetní hra – Odkaz Dunwiche: Rozšíření kampaně a Arkham Horror: Karetní hra – Odkaz Dunwiche: Rozšíření pro vyšetřovatele.

Arkham Horror: Karetní hra je revidované vydání původního LCG z roku 2016 zasazeného do temného mýtického světa H. P. Lovecrafta. Jedná se o čistě karetní kooperativní hru o postupném vylepšování hráčského balíčku, kterou mohou hrát až čtyři hráči, kde se v roli vyšetřovatelů společně snaží odhalit tajemné záhady a konspirace, aniž by ztratili svou příčetnost. To vše v jednotlivých scénářích, které společně tvoří příběhovou kampaň. V každém scénáři vyšetřovatelé prochází a prozkoumávají různé lokace, pátrají po stopách, díky kterým se posouvají v příběhu, a snaží se porazit zrádné síly nebo se jim vyhnout.

Základní hra je určena pro 1 až 4 hráče od 14 let s herní dobou od 45 do 180 minut v závislosti na délce daného scénáře.

Rozšíření Odkaz Dunwiche přináší do hry další nový obsah ve dvou krabicích. První krabice s podtitulem Rozšíření pro vyšetřovatele je možné použít při stavbě či úpravě balíčků vyšetřovatelů pro jakýkoli scénář nebo kampaň základní hry a nabídne pětici nových vyšetřovatelů i doprovodné hráčské karty.

Druhá s podtitulem Rozšíření kampaně zase obsahuje novou kompletní kampaň a karty scénáře. V této rozšiřující kampani o osmi scénářích se vyšetřovatelé vrhnou do pátrání po pohřešovaných profesorech, přičemž je tato kampaň zavede od notoricky známého klubu Clover přes prestižní Miskatonickou Univerzitu až do zchátralé a zrádné vesnice Dunwich.

Pro hraní obou rozšíření je potřeba základní sada karetní hry Arkham Horror.

Privátní: 2024-04-22-01.png

Privátní: 2024-04-22-02.png

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Caverna: Sedláci z jeskyní
Caverna: Sedláci z jeskyní
Akt. cena: 30 €
Končí za: 7 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas