BLACKFIRE: Kmotr skladem

Autor: Wolfsen | 4.10.2017 | 4

Blackfire dnes naskladnil hru Kmotr: Impérium Corleonů

V této hře hráč představují mafiánské rodiny v 50. letech v New York City, usilující o co největší vliv v tomto městě. Hra se odehrává ve čtyřech aktech - kolech, které sledují děj románu, resp. filmu Kmotr. V každém z nich platí nějaké to speciální pravidlo.

Jednotlivé akty se skládájí z několika fází, z nichž klíčová je fáze rodinného podniku. V té hráči střídavě provádějí následující akce:

  • Vyslat gangstera - hráč postaví figurku svého gangstera na jeden krycí podnik a vybere z něj výpalné.
  • Vyslat člena rodiny - hráč postaví figurku člena své rodiny na pole mezi dvěma nebo třemi čtvrtěmi a provede machinace ve všech skrytých podnicích v daných čtvrtích.
  • Vyřídit zakázku - hráč, odloží z ruky potřebné množství kontrabandu a splní buď zakázku ve své ruce, nebo zakázku ve veřejné nabídce.
  • Využít spojence - hráč vyloží z ruky kartu spojence a provede její efekt.

Žádnou z akcí nelze hrát, pokud už nemáte v zásobě žádnou figurku, tj. ani gangstera, ani člena rodiny. Po fázi rodinného podniku se určí vliv jednotlivých rodin v jednotlivých čtvrtích, hráči mohou uplácet spojence a nakonec odvedou poplatky capovi di tutti capi, tj. odhodí přebytečné karty, zboží a hotovost.

Po čtvrtém aktu hráči ještě zinkasují bonusy za vliv ve čtvrtích a monopoly v zakázkách a poté je hráč s nejvíce penězi prohlášen vítězem.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Zahradní říše
Zahradní říše
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 19 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas