Space Hulk (duo pack) - výměna možná

Prodávající: Peet [bazar index: 170 2 2 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, ale jako nové
Cena: 6000 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Prodám svou sbírku Space Hulku. Jedná se o dvě krabice (3. a 4. edice).

4. Edice:
kompletní balení, figurky Terminátorů částečně (z větší části) nabarveny, figurky Genestealerů nenabarveny + pěnový a kartonový pořadač Feldherr přímo pro Space Hulk (https://www.fantasyobchod.cz/sada-penovych-poradacu-feldherr-pro-space-hulk-box) + jedny přesýpací hodiny navíc (celkem 2x)

3. Edice:
Bez originálních figurek, jinak kompletní balení + Kniha misí a kniha pravidel vytištěny v CZ + jedny přesýpací hodiny navíc (celkem 2x) + kartonový pořadač Feldherr přímo pro Space Hulk + 3 vytištěné a zalaminované bonusové mise.
Tato edice zajišťuje hlavně dvojnásobný počet mapových dílů a ostatních komponentů.

+ k tomu všemu dvě čety Terminátorů a Librariana se stejnými zbraněmi jako mají v pravidlech (stejná zbraňová výbava jako u origo figurek ze hry) + jeden terminátor s raketometem Vulcan + namagnetovaná ruka s Plazmovou puškou.
Figurky jsou profi nabarveny do barev Deathwingu (právě pro Deathwing jsou tu ty přídavné zbraně - raketomet a plazmová puška, které Deathwing používá a v kampani pro Deathwing jsou pro ně i pravidla) a mají namagnetované ruce, takže zbraně můžete libovolně prohazovat a pozicovat si tak figurky :)
A dále je tu 28 genestealerů na dekoroaných podstavcích, stylizovaných spíše do Alienů (obličeje zahlazeny tmelem + černý skin) a namísto Broodlorda je tu jeden větší Tyranid, který spíše připomíná Aliení královnu (taky černý skin + větší rozměry)... vše nabarveno.
+ v CZ vytištěné kampaně pro Deathwing, Ultramarinu a Vesmírné Vlky + návod na sestavování vlastních scénářů (i takovej mission generator) + vytištěná a zalaminovaná pravidla pro jednoho hráče v CZ + nějáké žetony z 2. edice SH, které můžete použít ve vlastních scénářích (C.A.D, počítačový terminál, bedny, červený Blip + pravidla apod.) + 2x pěnový rastr a 2x pěnové víko na custom figurky a podstavečky pro Deathwing Terminátory :)

Celkem tedy budete mít Space hulk s dvojnásobným počtem mapových dílů/žetonů/dveří (i stojanů pro ně) a dvěma sadami custom figurek :)
V každé krabici jsou odpovídající mapové díly a žetony atd jsou také rozdělěny na 2x , takže není nejmenší problém tyto zas edice rozdělit na dvě (z toho jedna s origo a jedna s custom figurkama).
Všechny komponenty krom těch žetonů ze starších edic jsou v Top stavu, mapové díly jako nové.

Pokud by se našel nědo kdo by měl zájem jen o jednu nebo druhou edici, tak se zkuste ozvat do SZ, ale raději bych to dal jako komplet. Nebo je tu případně možnost jednu či druhou edici nebo komplet vyměnit za jiné deskovky - podle domluvy (nabídky prosím taky do SZ).

Více fotek mohu poslat mailem (sem se mohou dát jen 3).

Osobka v Praze nebo poštou po platbě předem na účet (ale musíte počítat s vyšším poštovným - dvě SH krabice + spoustavěcí k tomu).

Safetrade nepovoluji, protože asi moc nefunguje...

Hru inzeruji i jinde, tak pokud se tu objeví příhoz hned z ostatních serverů stahuji :) Pokud někdo kopí tam, tak ihned zruším inzerát tady, aby nedošlo k nepříjemnostem s aukcí :)

--- Systémové info ze dne 21.08.2019 (02:01:43) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 3)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Hra o truny - cyklus Západozemí
Hra o truny - cyklus Západozemí
Akt. cena: 10 €
Končí za: 9 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas