Myth 2.0 + spousta rozšíření komplet nabarveno

Prodávající: LLukass [bazar index: 146 1 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, ale jako nové
Cena: 3500 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Prodám deskovou hru Myth komplet nabarvenou myslím si že v hezké kvalitě (s vyjimkou dvou bossu, vlastně jednoho orcenas je téměř hotov), předělána na verzi 2.0 (vše komplet znovu vytištěno nalepeno na karty MTG a dáno do neprůhledných obalů) každý hrdina má obaly zvlášť v různě barevných obalech pro lepší přehlednost .prodávám z důvodu velkého množství angličtiny která odradila moje spoluhráče.
Ke hře přidávám pevný kufr na figurky od citadelu ( je vyřezán přesně pro Myth ) Hra je ve 100% stavu včetně krabice a všech doplňků vše v obalech FFG popřípadě MTG ( přesně padnou na veškeré karty questů,hrdinů a pastí po předělání na verzi 2.0.Rozšíření které prodávám již nejdou téměř nikde sehnat.viz seznam níže.V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat. Preferuji osobní předání dle domluvy okolí Ostravy popřípadě jednou za 14 dní Brno (přes kamarádku), popřípadě poštou poštovné hradí kupující .
Hra obsahuje následující rozšíření:
realm tile expansion 1
Quest pack, Item pack
Shramblers,Tailless,Grubbers 2xRath pack 2x Soulless pack, 2x Muckers,traps,lairs,
Bones Boss,Rat King, Orcneas the master of masters
V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat
Fotky figurek jsem dával tady ke hře v katalogu, můžete se tedy podívat na kvalitu barvení . Tuším že pokud by jste chtěli toto všechno koupit vyjde vás to bezmála na 4500 určitě + barvy a práce ,obaly tisk ... prodej mě mrzí ,ale snad se najdou anglicky zdatnější jedinci ,kteří tuto hru a moji práci s ní ocení .

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Scythe(CZ) + Nová setkání(CZ)
Scythe(CZ) + Nová setkání(CZ)
Akt. cena: 1150 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas