Nightfall Martial Law + DLC Upíři RARITA

Prodávané předměty: Nightfall: Martial Law
Nightfall: Blood Country
Prodávající: Jedi [bazar index: 90 1 1 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, ale jako nové
Cena: 1199 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Kupující: -
Končí za: Již skončeno

Nesehnatelné, berte dokud je!

Nightfall Martial Law + Blood Country


Svět zahaluje temnota, vládne chaos. Lidstvo se brání jediným způsobem, který zná - násilným ovládáním. Jak ale ovládat tvory, jejichž existence se vymyká veškeré logice?

Soumrak: Válečný stav je samostatná hra, kterou lze propojit s oblíbenou soutěžní deck-buildingovou hrou Nightfall. Martial Law přináší kompletní novou sadu karet se speciálními schopnostmi a obsahuje zcela nové upíry, vlkodlaky, lovce a ghúly. Válečný zákon také představuje mechanismus krmení: Krmte své zřetězené rozkazy, abyste jim dodali větší účinek!

Každá karta má hlavní barvu a dvě spojovací barvy. Pokud se vám podaří sladit hlavní barvu karty s jednou ze spojovacích barev předchozí karty, můžete tyto karty řetězit. Jakmile je řetěz zahájen, mají všichni hráči možnost během tohoto tahu připojit k řetězu další karty.

Karty v řetězci se řeší v opačném pořadí: první přichází, poslední odchází. Okamžité efekty se spouštějí, jakmile karty z řetězu vypadnou, a způsobují poškození soupeřům nebo přivádějí do hry postavy, které vás brání a útočí na soupeře.

Cílem hry Nightfall je zasadit soupeřům zranění a ukončit hru s co nejmenším počtem zranění ve svém balíčku. Ale pozor: čím více zranění soupeř má, tím více se rozzuří a tím rychleji funguje jeho balíček, což znamená, že vám do cesty přijde více karet a větší řetězce!

+

Blood Country, zcela nové rozšíření pro deck-buildingovou hru Nightfall, obsahuje nové upíry, vlkodlaky, lovce a ghúly. Krvavá země také přináší inovativní schopnosti pro vaše zranění a vytváří nové efekty nad rámec těch, které jsou právě na kartě!


Sledujte i ostatní mé inzeráty, jsou tam super hry!

Osobní předání Praha nebo
Zásilkovna ČR + 79 Kč
Zásilkovna SR + 110 Kč

Platba ČR v korunách, SR možno v EUR.

přidáno: 14.3.2024 16:36:57

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Scythe (EN)
Scythe (EN)
Akt. cena: 1400 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas