Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Rozšíření pro hru: |
Zombicide: Černý mor |
Počet hráčů: | 1–10 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Středověk, Zombie |
Herní kategorie: | kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jean-Baptiste Lullien Nicolas Raoult Raphaël Guiton |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | 1 obchod (1209 CZK) |
Sdílej: |
Schopnost: Ironclad
Zdravím, koupil jsem toto rozšíření a našel jsem v něm kartu: Ironclad: Zombie Wolfz. Tato schopnost ale není uvedená v pravidlech Wulfsburgu. Našel jsem ji v anglických pravidlech pro základ Black Plague jako Ironclad: [Zombie type] ale v českých pravidlech pro Black Plague je přeložena jako Houževnatost nicméně v překladu karet ve Wulfsburgu je karta vedena jako Obrněný: vlčí zombie. Chtělo by to trošku sjednotit ty české názvy, nebo k nim přidat v přeložených pravidlech i anglické názvy skillů, protože když mám základ česky a rozšíření v angličtině, je to celkem matoucí :-) nicméně díky moc za překlady, vaši skvělou práci a přeju ať zombie padají po kupách :-)ano
Nevýhoda přeloženého základu. To už je pak asi lepší stáhnout si pravidla v En a mít to sjednocené. Nicméně nějak nevím, co je otázka :-)
k překladu
Pokud je smyslem upozornit zdejšího překladatele (který je dost možná odlišný od toho, kdo překládal pravidla pro BF) na nekonzistenci v překladu, je nejlepší to napsat přímo k dotyčnému souboru. Autor tak dostane SZ, která ho na komentář upozorní. Tady si toho nemusí všimnout.
Imhotep
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 4 dny