Zombicide: Undead or Alive – Abominape vs Crocosaur

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Zombicide: Undead or Alive – Abominape vs Crocosaur - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Rozšíření pro hru: Zombicide: Živí nebo nemrtví
Počet hráčů: 1 - 6
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 0 min
Herní svět: Divoký západ, Zombie
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: není
Vydavatelé: CMON Limited
Autoři: neuvedeno
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Abominape vs Crocosaur je menší rozšíření pro základní hru Zombicide: Undead or Alive, které hru obohacuje o dvě opravdu monstrózní monstra (v anglické terminologii hry "Abominations"):

  • Abominape
  • Crocosaur

Obě tato monstra jsou největšími „miniaturami“, které se mohou objevit na herním plánu (aspoň v okamžiku vydání Kickstarter obsahu v roce 2022). Kromě své velikosti jsou opravdu asi nejnebezpečnějšími protivníky, a to díky svým speciálním vlastnostem, které jsou popsané na jejich kartách (obsažené samozřejmě také v balení rozšíření).

Abominape může na rozdíl od ostatních zombie útočit i na sousední herní pole. Navíc prvního hrdinu, na kterého zaútočí, popadne do svých pracek a nepustí ho do okamžiku, kdy ho ostatní hrdinové znovu pošlou do věčných lovišť. Do té doby je hrdina mimo hru.

Crocosaur asi jako jediná zombie zraňuje rovnou za 2 zranění... a kromě toho je opravdu obtížný na zabití. Vždy, když ho hrdinové zabijí, si ještě hodí kostkou, a pokud padne 4-6, tak jinak smrtící útok přežije. Obejít to hrdinové mohou hozením 2 dynamitů na Crocosaura.

Autor: Zeus

Vybíráme z Bazaru

Loupežníci
Akt. cena: 0 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas