Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Martin Wallace |
Rok vydání: | 2011 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Kde sehnat?
Ahoj
Dnes už jenom v bazaru, tam se objevuje dost často. Cena okolo 3500 je takový standard.
nedá
Nedá, ale velmi snadno lze sehnat skeny kartiček, hracího plánu i pravidel. Ceny v bazaru jsou vpravdě absurdní. Doporučuju vyrobit samo-domo verzi, pokud tu hru chceš ne ze sběratelského důvodu, ale na hraní.
Máme doma takovou domácí verzi a byla to sice drbačka, ale i po letech se na stůl celkem často dostane, takže toho času stráveného výrobou, nelituju (a to nepočítám ty první týdny-měsíce, kdy jsme ji hráli v jednom kuse :D ).
Koupit na eBay
Hra je vcelku běžně dostupná na eBay. Samozřejmě v AJ. Pak by jistě pomohl někdo zde s "počeštěním". Dokonce jsou tam i Collector´s Edition, na naše cca za 8-10k Kč. Ale neplést s "DeLuxe Edition" s těmi krásnými figurkami. Tu jsem tam během několika let zaregistroval pouze jednou, a byla za cca 24k Kč.
BTW, zrovna včera jsem AJ verzi zaregistroval na Aukru za úžasných 12k Kč, kup teď 16k Kč.
BGG
Já sehnal cca před půl rokem nehranou Collector´s Edition z BGG za 180 GBP vč. pošty. Chce to sledovat a zadaří se.
Díky Tangramovi mám vše luxusně počeštěné vč. fanouškovského rozšíření a díky El Ďáblovi s krásnými 3D figurkami.
Hvězdáři
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 6 dnů