Vúdú - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 3 - 6
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra, párty hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Red Glove
Autoři: Francesco Giovo
Marco Valtriani
Rok vydání: 2014
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Sesílání kleteb


Hru jsem ještě nehrál. S kletbami je to tedy tak, že při seslání kletby na někoho, kartu vyložím před sebe? A jak si potom pamatuji na koho jsem kletbu seslal? Jestli může nastat situace, kdy mám takhle před sebou 15 karet, tak už se to těžko ohlídá. Možná se ale takto extrémní situace při hře nedějí?
25.12.2018 14:06:20

Sesílání kleteb
Ano, kletby vykládáš před sebe. 15 jich tam mít nebudeš, ale i pět ti jich dá zabrat. Měl bys udržet v hlavě, kterou z nich jsi seslal na koho, ideálně si pamatovat i ty kletby, které seslali ostatní abys je mohl zlomit, a především nezapomenout, které kletby byly seslány na Tebe. Je v tom děsnej chaos, pro zlomení kletby se musí říct její název, přičemž ty názvy jsou příšerné. Většina kleteb není ani vtipných, hra nás nebaví. Baví to pouze naše děti 5 a 7 let ( pro zlomení kletby říkáme předmět kletby, tedy "zapomněl jsi tlesknout" apod.) Osoby opojené alkoholem to nemůžou zvládat, střízlivé to podle mě nemůže bavit. Zajímalo by mě, kolik se prodalo rozšíření...

25.12.2018 21:23:53

...
Nás to baví, lebo je to uletené (treba na to partiu ľudí, ktorí sa vedia baviť na sebe) - ad hore - ak potrebuješ k nejakej hre alkohol, asi by si ju nemal hrať. K veci - Ľahký spôsob ako si pamätať ktorá kliatba bola na koho zoslaná, je ten, že si karty natočíš v smere človeka, na koho to zosielaš ;)

Expanzia: máme ju a je super - za tie prachy je tá hra viac ako dobrá (žáner párty hra splňuje dokonale).

25.12.2018 22:52:14

Vybíráme z Bazaru

Mozkožrout od 1kč
Mozkožrout od 1kč
Akt. cena: 180 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas