Vlci - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 5
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 75 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Ashwin Kamath
Clarence Simpson
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Divočina se táhla v nekonečné krajiny, kde se stýkaly smečky dvou válečných rivalů – Vlčí Páky a Horských Hvězd. Oba vůdci, Ivar z Vlčí Paky a Freya z Horských Hvězd, dlouho vedli své smečky bojem o přežití a vládu. 

Ivar, s hřívou temnou jako noc, byl statečným vůdcem s ostrým instinktem. V jeho smečce se nacházeli vlci, kteří byli rychlí, silní a schopní se přizpůsobit neúprosným podmínkám přírody. Jeho touha po úspěchu byla tak silná, že se stal neoblomným v boji a jeho smečka byla známá svou surovou silou. 

Freya, vůdkyně Horských Hvězd, byla moudrá a odvážná. Její srst byla bílá jako sníh a její oči plné plamene vášně. Její smečka byla dlouho známá svou obratností a strategickým myšlením. Freya věděla, že v divočině není důležitá jen síla,  ale také schopnost přizpůsobit se proměnlivým okolnostem.

Smečky se často střetávaly ve velkých bitvách. Vlkové z Vlčí Paky a Horských Hvězd si navzájem hlídali území a zápasili o zdroje potravy. Každý vůdce vedl svoji smečku se ctí a odhodláním.

Začarované lesy skrývají temné tajemství. Jste vůdci smeček vlků, válečných rivalů, kteří soupeří o přežití a vládu v divočině. Tato neúprosná příroda je vaším domovem, a ve svém srdci palčivě cítíte touhu po úspěchu. Je čas na boj o vládu. Zvítězit mohou jen ti nejsilnější!

O co ve hře jde:

Ve hře Vlci přebíráte kontrolu nad jednou ze znepřátelených smeček vlků. Vaším cílem je dosáhnout, aby vaše smečka byla nejsilnější v divočině. Budete se snažit získat převahu v různých regionech, přijmout do své smečky osamělé vlky a lovit kořist. Musíte však být obezřetní, abyste neposlali osamoceného vlka na území nepřátelské smečky!

Příprava hry:

  • Deska lunárního cyklu: Položte desku lunárního cyklu doprostřed stolu a vyberte odpovídající počet žetonů luny pro každého hráče.
  • Pořadí hodnocení regionů: Vytvořte zásobu žetonů luny dle počtu hráčů a položte je na pole jezera v každém regionu.
  • Žetony lunární připomínky: Položte žetony lunární připomínky na žetony luny se srpkem a postupně přesouvejte na žetony luny s půlměsícem a úplňkem.
  • Počáteční deska: Položte počáteční desku s centrálním kaňonem doprostřed stolu.
  • Žetony kořisti: Rozmístěte žetony kořisti na herní plán podle počtu hráčů.

Privátní: vlci.rozlozena.hra.png

Průběh hry:

Vaším cílem je získat co nejvíce vítězných bodů. V každém tahu si musíte vybrat akci, kterou chcete provést, a otáčet kartičku odpovídajícího typu krajiny. Akce, kterou vykonáte, určuje typ krajiny pro další tah. Můžete bojovat o kontrolu regionů, lovit kořist nebo posilovat své vlky. Musíte strategicky plánovat a pečlivě vybírat akce, které vám přinesou nejvíce vítězných bodů.

Konec hry:

Hra končí po vyhodnocení všech regionů s úplňkem. Každý hráč sečte body získané během hry a body na stupnicích své smečky. Hráč s nejvyšším součtem se stává vítězem hry.

Hra Vlci je silně interaktivní a tematická strategická hra, která vás vtáhne do světa smeček vlků. Od úplňku do úplňku budete bojovat o přežití, lovit kořist a rozšiřovat svou smečku. Předvídejte taktiky svých protivníků a budujte svou sílu s důvtipem a chladnou hlavou. Pouze nejsilnější smečka zvítězí v této nelítostné divočině!

Autor: Zanty

Další názvy této společenské hry

Vybíráme z Bazaru

Kufr 2 společenská hra - nové otázky a úkoly
Kufr 2 společenská hra - nové otázky a úkoly
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas