Utopia Engine - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 1
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: (Web published)
Autoři: Nick Hayes
Rok vydání: 2010
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Vaše výsledky

Pojďme porovnávat výsledky her. Zajímalo by mě jak si kdo stojí.
3.10.2016 09:07:58

první hra
Tak Při první hře se soudný den nepovedlo odvrátit. Celkové skore 130 bodů. 4 Konstrukty nalezeny, aktivovány a spojeny. Pak jsem začal být chamtivý, protože zbývalo ještě 5 dní a díky legendárnímu pokladu v kombinaci s Rukou Boží se dny ještě mohly posouvat. Tak jsem bojoval s příšerou úrovně 5 a omráčila mě. Tém jsem přišel o šest dní a tak jsem apokalypsu v podstatě zaspal. :D

3.10.2016 12:13:44 | Upraveno autorem (porovnej)

Muj vysledek
Tak moje prvni hra dopadla nasledovne:
Svet jsem zachranit nedokazal, to je asi hlavni :)
Jinak 5 nalezenych a aktivovanych konstruktu, 3 spoje, 1 perfect zero search, 1 legendarni poklad (zjistil jsem az pozdeji a nevzpomnel si, kde jsem k nemu prisel, tak jsem zadny nepouzival, ale body si za nej pripsal).
Suma sumarum 132 bodu.
Jen teda musim rict, ze na jednom miste mi prijde hra rozbita a sice behem faze aktivace konstruktu. Zahajeni tohoto procesu nevyzaduje posun na dalsi den a pravidla umoznuji kdykoli odstoupit z procesu aktivace, ale hrac prijde o dosavadni postup pri aktivaci. Zbyval mi posledni den a pak by nastal konec sveta. Mohl bych se takto pokouset porad dokola zkouset aktivovat, odstoupit a zacit znovu, nez by se mi to povedlo. Nakonec jsem si to poupravil alespon tak, ze kdyz bych hodil posledni par kostek, ktery by vyplnil posledni dve volna mista v tabulce, musim je pouzit.
Jinak ale prijemna hra, mozna se k ni nekdy zase vratim

10.1.2017 23:45:36

Kublaj
Ono to sice nestojí den a proti pravidlům to úplně není. Už se to řešilo na BGG:

https://boardgamegeek.com/thread/788854/when-failing-activate-artifact-first-field-why-bur

Jsou tu dvě neoficiální možnosti jak to řešit:
1. I think the spirit of the rule is that you can quit any attempt in order to avoid penalty (time andor physical harm) rather than just to continuously start over every time things don't go your way.

Můžete aktivaci ukončit pokud by to mělo nějaký špatný důsledek (např. ztráta času v důsledku bezvědomí)

2. If you choose to stop in the middle of an activation attempt, erase all energy points from the activation bar and cross out one day on the time track.

Tahle je přímo jako možnost, kterou uvedl autor hry. Pokud se rozhodnete přerušit aktivaci Konstruktu, smažte veškerý postup a odškrtněte jeden den na počítadle času.

Jinak teda dobrá práce a gratuluju k výsledku. :)

11.1.2017 06:48:35

vysledek

pri prvni hre nalezeno vsech 6 konstruktu, propojeno a na konci nespusteno. celkem 200 bodu, mel jsem tam 3x absolutni nulu. posledni hod mi to samozrejme pokazil a nenahodil jsem stroj. ten posledni hod se mi vubec nelibi, system na nic. uz tuto hru hrat nebudu

18.5.2019 22:56:32

první hra
Na poslední chvíli se mi podařilo aktivovat stroj utopie, získal jsem 240 bodů. Měl jsem šílené štěstí na absolutní nuly a navíc se mi podařilo získat záznam prastarých. Přesto se mi finální aktivace povedla až na druhý pokus. Mám pocit, že ten finální hod může být opravdu dost frustrující mechanika.

22.4.2020 14:31:54

Vybíráme z Bazaru

Too Many Bones - Lab Rats
Too Many Bones - Lab Rats
Akt. cena: 510 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas