nepřihlášený

přihlásit

registrovat

Troll

Počet hráčů: 2 - 5
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Sweet Games
Autoři: Christophe Lauras
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Ranař a šaman

Ahoj,

právě jsme hráli pár her trolla a mám k tomu 2 otázky.

Pokud ranař zahájí lov a v lovu pod kartou kořisti je druhý ranař, počítá se k tomu bonusu i ranař, který lov vyvolal? Tzn. bude ranař pod kořistí házet dvěma bílíma kostkama, nebo se počítají jenom ranaři, kteří jsou vyložení pod kořistí?

Další otázka se týká rozmlácení příšery tzn. větší zranění než snese.

Trofej získá hráč, který útočí jako poslední, tzn. dal poslední kartu pod kořist? Řekněmě, že má kořist max 8 životů a hned první troll to přešvihne, ale jsou tam ještě další dva trollové pod ním. Trofej získá hned první troll, který ho rozmašíroval, nebo poslední co útočí? Pokud poté někdo zahraje šamana a ten řekne třeba své postavě, aby znovu hodila kostkami a ty způsobí rozmašírování kořisti, získá to ten hráč? Nebo prostě vždy ten, co dal pod kořist poslední svoji útočnou kartu?

Děkuji za odpovědi.

David

13.1.2019 13:51:40

kořist

Kde jsi vyčetl že trofej získává hráč co dál poslední ránu? Já myslel že trofej získá hráč co spustil lov

0 | 14.1.2019 08:24:43

fašírka> Kořist za rozmašírování získává ten, který rozmašírování způsobil, ne ten, co vyvolal lov. A je to prostě ten troll, co to způsobí. A je jedno, jestli ho k tomu přiměje šaman. - adrie

Zpusobis vetsi poskozeni nez snese> Ahoj,
V pravidlech mas 3 varianty skonceni souboje. Nehodis na kostkach dostatecne vysoke bojove cislo a vsichni umrou. Nebo hodis tak akorat a trofej dostane troll, ktery lov vyvolal. Pokud zpusobis vetsi zraneni, nez je max co snese, tak nikdo nedostane jidlo a trofej dostane ten, ktery zpusobil zraneni, ktere presahlo zivoty koristi. Ale timto si nejsem jistej, proto se na to ptam. - Oenomauss