Troll - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 5
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Sweet Games
Autoři: Christophe Lauras
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Dojmy

Troll by se měl dostat na pulty obchodů příští týden. Vypadá to na slušnou párty hru a v kallaxu se místo na zajosaura s orluškou vždycky najde. Kdo hrál / má názor a chce se podělit o dojmy, nechť se prosím vyjádří, zda to za to stojí.
30.11.2018 09:48:17

Parádní hra
Ve dvou se dá plánovat a plány i jakš takš uskutečňovat. Ve 3 a víc je to hodně "na...íračka" ve které jde hlavně oto pokazit to ostatním a tím to sám tak nějak ukoulet snad na výhru. To celé je kombynováno s naprostou náhodou kostek. Každopádně je to zábava, celé to tak nějak funguje. Sbírají se 3 "komodity" jídlo, trofeje, masky hrdinství a pro výhru to chce mít od všeho dost a ničeho moc málo...
______________________
hráč a drobný sběratel
hlavní tvůrce Facebookové stránky POD VÍKEM

30.11.2018 18:06:17

filler
Filler, který baví, navíc má dobře ztrollenou atmosféru. A neva, že troll je spíš ork. Děti to baví, mě taky. Názvy kořisti pobaví (u mě vede koalík). Pravidla jednoduchá. Doporučuji.

21.1.2019 20:00:56

Super
Musím se přidat k pozitivnímu ohlasu. My hrajeme ve dvou, a jak zde již bylo zmíněno, vyhovuje nám, že se v tomto počtu hráčů dá hodně plánovat a člověk musí fakt přemýšlet, k čemu který svůj kmen využije :). Kostky samozřejmě náhodné jsou, ale to jen plně podporuje téma. Je to veselá rychlovka, která baví i po vícero zahráních.

21.10.2019 12:22:23

Vybíráme z Bazaru

Mala velka kralovstvi + rozsireni + obaly
Mala velka kralovstvi + rozsireni + obaly
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas