Temné Znamení - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: karetní hra, kooperativní
Čeština: ke stažení
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Kevin Wilson
Richard Launius
Rok vydání: 2011
Sdílej: Facebook

Hra č.4 Solo - Zapuzení Velkého AZATOTHa

Autor: sir.azazel | 1 hodina 15 minut | 30.12.2018 | 3

Hra: Temné Znamení

Hráči: sir.azazel

Prastarý:

Počet vyšetřovatelů:

Výsledek:

Dnešní návštěva Arkhamského muzea kuriozit se protáhla na 7 nocí během kterých se utkávali z představitelným i nepředstavitelným zlem nadějná studentka ezoteriky Amanda Sharpeová a soukromé očko Joe Diamond.

Již od začátku tušili že je na konci chce osobně poznat sám Velký Prastarý Azatoth který když už se objeví, tak nezbyde odvaha ani na poslední nádech, neboť jen jeho přítomnost ničí vše co se ve stejném světě objeví. Nebylo tedy času nazbyt a jediná šance byla zapuzení. Naštěstí jeho pronikání do našeho světa nenese tak devastující průvodní jevy jako u ostatních prastarých a tak dává trochu více prostoru k pátrání po Temných znamení.

Amandě a Joeovi přálo štěstí. Joe se snažil spíše ucházet o přízeň samotné Amandy a pokaždé když se jí nějaké dobrodružství né zrovna povedlo hned za ní upaloval ale velmi často dopadl ještě hůř, takže byl rád když za ním alespoň na chvíli zaklaply dveře muzea a on mohl do špitálu nebo zavolat chocholouškovi.

A tak zatímco Joe si spíše léčil bolístky a sbíral drobky, Amanda prožila většinu dobrodružství jak v muzeu, tak v oněch světech , odkud přivážela ty nejcennější relikvie - Temná znamení.

Azatoth sedmkrát vyslal posely a pootevřel temné brány, ale 14 temných znamení, sesbíraných po 7 nocích strávených v muzeu a naráz vyslaných bylo dostatečně silných, aby se alespoň prozatím podařilo prastarého zapudit...

 

Celou hrou mě doprovázela tématická muzika H.P. Lovercraft Music a to je pak atmosféra .-)

Odehráno v: Třebíč (Okres: Třebíč)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Jízdenky, prosím!: Evropa
Jízdenky, prosím!: Evropa
Akt. cena: 775 Kč
Končí za: 15 hodin

Offcanvas