Takenoko - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Hazgaard Editions
Matagot
REXhry
Autoři: Antoine Bauza
Rok vydání: 2010
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Automatické zavlažení + vylepšení

Můžu než se přídá dílek bambusu při automatickém prvním zavlažení přidat ještě vylepšení..než tam dám bambus?

A dodatečná co se týče panďátek..abych nezakládal nový téma zbytečně. Když přidám poličko s mámou pandou vedle jezirka.. máma se tam automaticky přesune..a teď sežere ten bambus co tam automaticky má vyrůst?
1.12.2017 12:15:31 | Upraveno autorem (porovnej)

vylepšení
Vylepšení mohou být přidávána jen na políčka, kde ještě nevyrostl bambus. Tím se myslí, že pokud ještě políčko nebylo zavlaženo (jen přidáno/postaveno) můžeš tam ty nebo jiný hráč ve svém tahu umístit žeton vylepšení. Nebo pokud panda sežrala na políčku poslední dílek bambusu a políčko zůstane prázdné. Když na políčku už nějaký dílek bambusu je, vylepšení přidávat nelze. A také samozřejmě, pokud je na políčku už předtištěn permanentní obrázek vylepšení, nelze tam přidat další.

Panďátka nemám, tudíž neumím zodpovědět 2 otázku. Promiň.

1.12.2017 12:58:43

vylepšení> Jde mi o začátek hry kdy se k jezírku dávají první políčka. Je poprvé zavlaženo takže na něm vyrůstá jeden bambus..Jestli ještě před tímhle můžu přidat dílek vylepšení.. - GeneralX

vylepšení> Podíval jsem se do FAQ tady v sekci ke stažení a držel bych se toho co je tam napsáno:
"Hráč, který přidává nové políčko do hry, může přidat na toto políčko vylepšení, předtím, než na tomto políčku vyroste bambus."

Takže i když třeba přidáváš úplně první prázdní dílek zahrádky hned k jezírku, pokud máš žeton vylepšení, můžeš ho tam umístit předtím než na něm "automaticky" vyroste první dílek bambusu. - vulcano

ad otázka a panďátka
Nové vlákno bys nezakládal zbytečně, páč od toho sekce otázky je: aby si tam mohli lidé rychle a bez problémů najít odpovědi na případné otázky ohledně pravidel. Co ty víš, možná někdo bude mít stejnou otázku na pravidla jako ty, hodně mu tímnpomůžeš, páč se nebude muset zbytečně ptát.
Ke druhé otázce:
Máma pandová nikdy nežere bambus.

1.12.2017 18:14:14

máma pandová> z pravidel jsem pochopila, že máma pandová žere bambus na políčkách, které nejsou označené pandou a já se rozhoduji, jestli pojedu žrát tátou pandou nebo mámou pandou - Lenies

Vylepseni
Ja se taky zeptam. Vylepseni co mam ve svoji zasobe muzu na karticky pokladat kdykoli behem sveho tahu ? Myslel jsem, ze jen kdyz na kostce hodim Mraky. V pravidlech toto neni uplne jasne receno nebo jsem to prehledl.

2.12.2017 13:24:05

ČTĚTE SI PROSÍM PRAVIDLA K OTÁZKÁM> Jedna otázka = jedno vlákno!
K dotazu - pokládat můžeš kdykoli, Mraky slouží pouze k nabírání vylepšení, ne k jejich umisťování. - Kew

Vybíráme z Bazaru

Mozkozrout za hranice věčnosti
Mozkozrout za hranice věčnosti
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas