Takenoko - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Hazgaard Editions
Matagot
REXhry
Autoři: Antoine Bauza
Rok vydání: 2010
Sdílej: Facebook

Pravidelné úterní hraní - FB Klub Deskové hry Rakovník

Autor: Ahzz | 1 hodina 15 minut | 10.9.2019 | 0

Hra: Takenoko

Hráči: Ahzz, darkmaster18, martz, Šašan King

Zdravím pařmeni, vítám na čistě subjektivním zápisu naší epické pařby v Rakovníku...

S ohledem na Janču jí Martz navrhl, zahráti s další hru se zvířátky, konkrétně s Panďátkem ... to ale netušila co to bude za nemesis.

Vysvětlování se ujali Martz s Šašanem jelikož to i pro mě byla novinka a ještě jsem tuto hru nehrál. Musím ale říct, že jsem na ní již koukal, páč je velmi populární a má vysokou prodejnost. Že i menší děti to mohou hrát a moc je to baví. Já v tento moment přeskočím k závěru a řeknu, že já si to tedy (podobně jako u plyšové hlídky) tedy nemyslím ... že by to byla až tak easy hra pro menší děti.

No nic, pustme se rovnou do hraní, hra začíná zvolna, tři úkoly, žádné banbusové plantáže, každý může pomalu plnit co má zapotřebí. Bohužel Janču to uplně nechytlo (asi jsme v tenhle moment na ní byly moc rychlí) ... ale naštěstí byl poblíž darkmaster, a občas jí s tím pomohl (říkal že musí dělat nabídku ale stejně tam s náma seděl)

v půlce hry už šlo do tuhého, Šašan si tam spokojeně plnil už čtvrtý úkol a mi měli všichni oproti němu tak půlku bodů. Při snaze udělat úkol s rozložením polí mi začal radit, že to jsem udělal blbost ... a mě trochu ulítlo, že "si to teda nemyslím, píčo" ... 

Kluci se toho hned chytli, že prej at nenadávám slečně a pak to lítalo sem a tam ... píčo sem  a píčo tam. ... prostě taková správná chlapská zábavička ... Akorát Janče to úúúplně nesedělo a kontrovala nám že bude ráda když se ze skupiny nějak auto-vyškrtne a podobně ...

No závěrem bych chtěl říct, že samozřejmě vyhrál Šašan a my jsme velmi pomalu dotahovali ... I když ted jsem si pročítal "advanced" pravidla a tam je hezká zmínka o plnění již splněných zavlažených agrocelků a že to "nejde" znovupočítat, tím by to asi bylo zajímavější.

I tak jsme ale raději zkončili, jelikož Janča už chtěla jít domů ... hru jsme ale s klasou dohráli.

 hraní ve 4

Odehráno v: Rakovník (Okres: Rakovník)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Údolí králů
Údolí králů
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas