Tail Feathers - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 9 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Plaid Hat Games
Autoři: Jerry Hawthorne
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Dojmy atd.

Už se k tomu někdo dostal?
8.12.2015 20:06:33

Dojmy
Hru mám od včerejška doma a v neděli snad i vyzkouším. Ale první dojem skvělý. Figurky krásné, z pravidel to zatím vypadá na dost možností a celkově krásný a roztomilý vizuál jako u Mice&Mystics. Uvidíme co přímo při hře. Škoda jen, že kampaň má jen 4 scénáře, ale dá se očekávat, že vyjdou nějaká rozšíření a také jsou tam pravidla pro tvorbu vlastních bitev.

11.12.2015 18:40:40

Tak jak?
Jak to vypadá s hrou, chystá se překlad, případně, poskytl by někdo naskenované karty? Uvažuji o koupi, ale nejsem zase až tak zdatný v angličtině, abych dal pravidla, případně karty z voleje.
Jaká ta hra vůbec je? Fakt by bodly nějaké ty dojmy, recenze. Cokoliv.

11.7.2016 14:19:50

Dojmy po jedné hře
K překlad ani nascanování karet se z časových a technických důvodů nedostanu, ale mohu se aspoň podělit o dojmy. Žel jde jen o dojmy po jedné hře. Už je to sice déle, ale vcelku si tu hru dobře vybavuju.
Hra sice po první mrknutí vypadá jako nějaká úprava X-wingů, ale nenechme se mýlit. Hra není zdaleka jen o létání. Kromě toho tu máte pozemní jednotky, které jsou pro hru minimálně tak důležité jako ty létající. Pohyby s letícími jednotkami jsou možná trochu náročnější a nějaký milimetřík sem tam bych moc neřešil (samozřejmě záleží na domluvě). Ale hra je pěkná v tom, že je vlastně vcelku nenáročná pravidlově, ale herně je k dispozici škála od pohodového hraní po nějaké taktické orgie (zvlášť pokud by člověk hrál nějaký scénář s větším počtem jednotek).
Záleží co od hry čekáš. Rozhodně to není nějaká primitivní hra pro děti (i když s pomocí si troufám to zvládnou i menší děti) ani variace na X-wingy a podobné hry, ale skirmishovka, kde je dost možností (v prvním scénáři tolik ne, ale celkově ve hře možností je dost) co a jak na soupeře vymyslet. Ale protože jde jen o jednu krabici bez rozšíření (zatím), tak samozřejmě není taková variabilita jako u právě zmíněného X-wingu apod.

5.9.2016 21:50:37

Vybíráme z Bazaru

Prodán FORT cz, stále ve fólii
Prodán FORT cz, stále ve fólii
Akt. cena: 510 Kč
Končí za: 11 dnů

Offcanvas