T.I.M.E Stories - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Manuel Rozoy
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Dotaz k pravidlum

Dobrý den, mám dotazy k pravidlům (pozn. mám českou verzi pravidel).
lokace např. A-B-C-D(zamčená karta)-E(zamčená karta)
1) může hráč po vstupu do lokace v jedné JČ(TU)?
- umístit figurku na C
- přečíst kartu > např. třeba i obdržet předmět (bez házení kostkou)
- přesunout se na jinou kartu a tu si opět přečíst?

2) pokud hráč stojí na B, kde získá něco k odemčení E musí se přesunou na E aby tuto kartu otočil? Když zamčená karta nepředstavuje vlastně další část místnosti?

Pravidla jsme si nějak vyložil, četl jsem i nějaké FAQy, ale nevím zda to myslím správně. Děkuji za rady, případně rozvedu co mě k úvahám vede, ale nechci ovlivňovat předem :-)
18.12.2016 08:02:05

....
Po vstupu do lokace, který stojí 1-3 JČ podle hodu kostkou (mně padá z pravidla vždy 3), si každý hrácč umístí postavu na jedno z dostupných míst. Pak přečte a vyhodnotí kartu k danému místu (takže napr. i získal předmět, pokud to není v rámci výzvy). Za další JČ můžeš buď aktivovat výzvu a hodit kostkami, nebo se přesunout na jiné místo.

Pokud obdržíš stav, tak se na místo, které ten stav odemyka, musíš za JČ přesunout. Výjimkou jsou karty, které ti neposkytují stav, ale říkají ti "otoč IKONA stavu", nebo něco podobného. V tomto případě nedostaneš stav, ale ta označena karta se otočí a nahradí kartu místa, na kterém se nacházíš.

Je to takto srozumitelné?

18.12.2016 12:09:47

re ...> ok takže,
po utracení JČ dle kostky se lze POUZE podívat na karty (nic víc) - po utraceni další 1JČ se můžu PŘESUNOUT na jinou kartu a ROVNOU se na ni podívat (předávat si předměty apod... cokoliv kromě akce).

Aha takže pokud je na kartě "ihned odhalte ..." tak bez přesunu odhalím zamčenou kartu a nahradím s ní tu na které aktuálně stojím. A pokud získám žeton stavu MUSÍM (?) se ihned (?) přesunout na místo, které ten sta odmyká. Můžou ostatní hráči ještě dokončit aktuální JČ?

Děkuji.



- esmoke

Re... > Nie ked ziskas stav tak sa nepresuvas automaticky ale musis utratit JC aby si sa tam presunul lebo uz splnas podmienku vdaka ktorej mozes na tu kartu ist (skupina ma ten stav), moze tam ist lubovolna postava zo skupiny - Charybda

Vybíráme z Bazaru

Šílenej prófa
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 11 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas