T.I.M.E Stories - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Manuel Rozoy
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Blázni mezi blázny

Autor: Francooaa | 5 hodin 50 minut | 11.1.2019 | 0

Hra: T.I.M.E Stories

Hráči: Francooaa a 2 neregistrovaní

Hráli: Já, Vojta a Michal

Už v úvodu nám všem bylo jasné, že si hru chceme nanejvýš užít a že to nebudou žádné neúprosné závody s časem. Celý zážitek se nám vlezl do 6 hodin a vyzkoušeli jsme si tak ¾ postav (byla zde snaha o nějaké vybalancování našich dovedností). Hru jsme si náramně užili a mohu za sebe říct, že je přesně taková, jak se o ní píše - tedy atmosférická kooperace, ve které se ne vždy musíte shodnout se svými kolegy. Ale každý rozpor, každá neshoda vede k argumentační bitvě a to je na tom to nejkrásnější. Jak jsem zmínil výše, nejsme žádní závodníci, a jelikož je to opravdu zkušenost pouze na jedno hraní, člověk má chuť si to pořádně osahat, ohmatat, projít každé zákoutí, pokecat a dát šanci každému.

 Konečné hodnocení … No, ať nic nevyspoileruju. :)

Od této chvíle, pokud jsi scénář nehrál a nechceš si nic vyspoilerovat, tak přestaň číst! :)

Jen pár postřehu ze hry.
1/ V ložnicích - Když je někdo připoutaný, tak to má asi důvod, ano aneb „hele, já ho rozvážu, on určitě něco ví“ – reakce mých spoluhráčů „jo jasně, udělej to“… pak když se na mě pustil „no jo… vždyt bylo jasný, že je přivázaný z nějakého důvodu“ – díky za podporu kluci.
2/ Na promenádě - Hele, tenhle zmínil průrvu, tenhle o tom něco musí vědět. Jo, on potřebuje záchodový zvon, je to krapet nestandardní, ale tak když ho máme. Mezitím ty můžeš porazit ty borce v kriketu.. je to kroket, však to je jedno… ONE INFINITY LATER… jooo měsíční step… nebudu vám nic nalhávat, Vojtu i Míšu potom dost bolely… lejtka.
3/ V katakombách – Hele asi pojím to maso, co kdyby tam byla potvora, co nás hned zraní nebo tak něco. Jj dobrý nápad… byla tam potvora, které, kdybychom hodili maso, tak nemusíme bojovat. Ano, skvělý nápad.
4/ V závěrečné místnosti – Hele mám tu nahou ženskou, chápeš, nahou a chce, abych si stoupl do toho pentagramu. „To je očividně strašná blbost, že jo“, prohlásil Michal. No můj argument „Ale ona je nahá, chápeš!“ se nesetkal s úspěchem. Dalo by se říct, že sme tak 5 minut diskutovali, proč bych tam neměl stoupat. Když jsme si pak pročítali nevyužité kartičky a narazili na misi nesplněnou právě v důsledku toho, že si někdo stoupne do pentagramu, usoudil jsem, že kluci měli možná pravdu. Bobovo „Tak jste blbí? Jdete tam něco řešit a ještě tomu pomůžete?!“, no jo… ale když ona… byla nahá… :(

Pentagram vyřešen poměrně lehce a bludiště taky poskládané na první pokus, ačkoliv jsme na něj čuměli třeba tak 10 minut, dokonce i servírka místy přišla (už na začátku jsme jí říkali, že aktuálně zachraňujeme svět) a zeptala se, zda-li nepotřebujeme s něčím pomoct. :D

Konečné score, suverénní rekruti druhé třídy! Považovali jsme to za jednu z největších životních výher, že nejsme jenom loudové, dobří tak akorát na škrábání brambor! A odhodlání vstříc dalším dobrodružstvím se těšíme, až vyrazíme do roku 1992 hledat Marcy!

Odehráno v: Ostrava (Okres: Ostrava-město)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Among Cultists
Among Cultists
Akt. cena: 1700 Kč
Končí za: 5 hodin

Offcanvas